Sari la continut

Acum poți spune orice despre ea. Știi bine că nu ai meritat-o!

A avut curajul să te părăsească, deși a fost pe deplin conștientă că-i vor lipsi toate discuțiile voastre și toate momentele pe care le-ați trăit împreună.

A mai încercat să plece, dar nici ea nu a înțeles motivul pentru care s-a întors mereu din drum. Acum și-a dat seama de ce…

Te-a iubit și te va iubi în continuare, însă de acum doar ca pe o amintire ce va face mereu parte din viața ei, dar care a încetat să mai facă parte și din inima ei.

Te întrebi de ce? S-a săturat să încerce să facă lucrurile să meargă bine pentru amândoi. În toate acele bătălii care i se dădeau în suflet, tu nu ai fost niciodată alături de ea. Era o războinică lipsită de arme și de scut, deși te-a rugat de multe ori să i le oferi. Tu stăteai pe margine și priveai în altă parte…

Ea lupta în continuare. Credea că luptă din dragoste pentru tine. De fapt ea lupta din frica de a nu te pierde. Trăia mereu cu teama că o vei părăsi. Simţea că nu o iubeai suficient.

Acum a decis. Va pleca ea. A obosit. S-a săturat să-ți ceară să-i fii alături. În timp ce te iubea pe tine a început să uite că și ea merita la fel de multă iubire.

Ea pierdea mereu de două ori. O respingeai și tu, dar mai rău este că se respingea și ea. Sufletul ei a rămas abandonat de amândoi. Ei îi păsa numai de tine, în timp ce tu erai mulțumit de acea stare de confort emoțional pe care tot ea se străduia să ți-o ofere.

Acum nu se va mai întoarce din drum. Are dreptul să se regăsească. Să-și caute din nou lumina din inimă. Știe și ea că în momentul în care o va regăsi va putea să iubească din nou.

Mă întrebi dacă o va face la fel de mult? Va iubi chiar și mai mult, căci acum își conștientizează greșelile care au făcut-o să stea lângă un bărbat care nu a înțeles-o niciodată.

Desigur, acum poți spune celor din jur orice despre ea. Tu ştii bine că nu ai meritat-o!

A.

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

2 Pareri

  1. Mary Mary

    Nu pot sa cred 🙈. Este ceea ce am trait eu 28 de ani. De fapt, cu doua luni inainte de a implini 28 de ani de căsnicie mi-am luat hainele si cartile si am plecat. Am plecat să mă regăsesc. Nici nu îmi mai amintesc cand si unde m-am pierdut 😉. Dar nu renunț la mine….mă regăsesc, cu siguranță.

  2. Gabriela Andronache Gabriela Andronache

    Interesant… Mă regăsesc după 22 de ani de căsnicie. Am luptat singură, am sperat în zadar, dar am înțeles multe și am învățat să mă ascult și pe mine. Tuturor celor care se află într-o situație asemănătoare le doresc curaj, speranță și răbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.