Sari la continut

Să simţi iubirea…!

Să simţi tumultul iubirii cum curge prin tine, să trăieşti o dorinţă implacabilă de a gusta cât mai mult din darurile oferite de acest mister pe care-l numim viaţă…!

Să nu te mai saturi de râs, să nu te mai saturi de optimismul care se naşte în tine atunci când un răsărit de soare te fascinează cu pasiunea strălucirii lui…!

Să nu-ţi doreşti să se facă seară, iar atunci când aceasta oricum vine în mod natural, să nu mai vrei să dormi deloc…!

Să nu te mai saturi de frumuseţea unei femei…! Să simţi o dorinţă nestăvilită de a fi peste tot în acelaşi timp pentru a trăi noi şi noi experienţe…!

Să nu poţi sta locului o clipă… să fii la fel de capricios ca vântul sau ca o femeie superbă care este curtată zilnic de bărbaţii îmbătaţi de prezenţa ei…!

Să realizezi cât este de mare lumea şi cât de puţin timp ai la dispoziţie pentru a o cunoaşte în totalitate…! Să simţi că eşti etern şi nimeni nu-ţi poate face rău niciodată…!sa simti iubirea

Să te simţi atât de mare încât Universul nu te mai încape…!

Să-ţi doreşti să fii asemenea vântului care suflă liber când vrea, oriunde vrea, fără să dea socoteală nimănui decât propriei conştiinţe…!

Să nu înţelegi care-ţi este menirea pe acest Pămant, dar să nici nu-ţi pese… să trăieşti şi să conştientizezi pur şi simplu fiecare secundă de viaţă, exact ca un alpinist care nu are voie să facă nicio greşeală, deoarece i-ar fi fatală…!

Să te bucuri că poţi să alergi, că poţi să te plimbi, că poţi privi perfecţiunea lunii…!

Să tresalţi că poţi simţi aroma mâncării preferate, că poţi simţi soarele când îţi atinge pielea, că poţi face dragoste cu fiinţa iubită, că poţi auzi armonia sonoră a unei poezii scrisă de un poet îndrăgostit…! Că poţi simţi parfumul unei flori perfecte…

Să simţi iubirea…! Să te bucuri că exişti şi atât…!

Tu te poţi lăuda cu ceva asemănător?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

11 Pareri

 1. Laura Laura

  ..ca poti citi dn gandurile sincere ale cuiva care sa te inspire!

 2. Da. Cu mana pe inima iti spun ca toate aceste trairi le simt, le savurez, ma bucur de tot ce ma inconjoara… SUNT FERICITA!

 3. lizzy t. lizzy t.

  dap. e la „tezaur”. si-s happy pt asta.

 4. Alecsandrha Alecsandrha

  Nu ma laud, acum stiu si simt ca e starea fireasca pe care ar trebui sa o gustam cat mai mult timp intr o viata. Eu am aflat o la cateva zile dupa ce am implinit 50 ani . Simt ca sunt o privilegiata a sortii si ca a venit – incredibil , nu ? – la timpul potrivit. Este un barbat cu totul special si spun ca da , a meritat sa l astept atat pentru a cunoaste fericirea ascunsa in cele mai marunte gesturi si simple cuvinte. Stralucim !* Multumesc , viata pentru darul tau . Iubire pe viata tutur<3r 💝💖💟

 5. Carmen Carmen

  E sublim sa iubesti si sa fii iubita!Te simti implinita cand simti ca esti iubita.

 6. Ștefania Ștefania

  Cred ca nimic nu ar fi mai frumos decat sa trăiești asa,dar nu toti aveam același noroc

  • Ștefania Ștefania

   Felicitări tie pentru darul tau!

 7. Estera .S Estera .S

  Ce frumos .!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.