Sari la continut

Nu ți-e dor de tine?

Ne mințim că nu avem nevoie de nimeni pentru a merge mai departe. Suntem ipocriți când spunem că nu ne interesează funcția și gradul social. Alergăm neobosiți după ele.

Încercăm să ne găsim liniștea în preajma celor care niciodată nu au știut cum să ne ajute să ne împăcăm cu noi înșine. Îi blamăm pe cei care ne vor cu adevărat binele. Înțelegem prea târziu dragostea unor astfel de oameni. Când ne trezim încercăm să le regăsim prezența, dar constatăm că prezența lor a fost valoroasă pentru cei care au știut să se bucure de acest privilegiu…

Ne învârtim în același cerc al viciilor sociale lăsând în jurul nostru dorințe care nu vor fi niciodată împlinite. Momentele în care ne întrebăm ce dorim, de fapt, sunt tot mai rare. Pentru mulți dintre noi sunt atât de rare încât ne aducem cu greu aminte că au existat…

Așa cum uiți chipul unui om care a făcut cândva parte din viața ta, iar acum s-a dus luând cu el și amintirea. A plecat luând cu el și trăsăturile chipului pe care încerci în zadar să le reconstitui.

Ne transformăm în ființe golite de sens și direcție. Doar corpuri pe care le purtăm după noi, fără să știm cum ar trebui să le mai îmbrăcăm şi să le parfumăm pentru a fi în pas cu moda. Trupuri care ne aparțin, dar nu știm ce să facem cu ele.

Realizăm că ele nu vor radia niciodată fericire, atâta timp cât nu vor fi conectate cu propriile noastre suflete. Cum ar putea o floare să mai împrospăteze aerul dacă o separi de propria ei tulpină și rădăcină? Doar un parfum tot mai slab care va purta amprenta unei clipe în care floarea a fost întreagă…

Când auzim de cuvântul iubire ne facem fel și fel de idei despre acest termen. Fiecare în funcție de propria capacitate de înțelegere și experimentare ale trăirilor înalte. Chiar și atunci când nu pricepem nimic din acest concept strigăm tare în jurul nostru cât de mult iubim.

Dacă nu spui că iubești pe cineva ești privit ciudat. Ai ieșit din rând. Așa cum ai ieșit din rând dacă nu spui că ai citit cel puțin o carte săptămâna aceasta.

Tot ce avem de făcut este să așteptăm să vedem când se va schimba moda și atunci vom ști cu siguranță ce ar trebui să mai spunem.

Atunci vom afla și ce să facem cu trupurile noastre, pe care le plimbăm în susul și în josul bulevardelor și teraselor, fără să știm cum să le conectăm cu propriile noastre suflete.

A.   

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.