Undeva, departe…

Ai fugit de oamenii care te iubeau şi care-ţi apreciau prezenţa. Ţi se părea prea simplu ca fericirea să fie așa ușor de câștigat…!

Ai auzit în jurul tău vorbindu-se că iubirea este ca o comoară pe care o pot găsi doar cei aleşi. Ai început să crezi în cele spuse, iar acest lucru te-a împiedicat să înţelegi că tu erai deja înconjurată de comoară. Erai deja aleasă!

Ai mers mai departe. Dincolo de locurile care-ţi păreau atât de familiare.

Dincolo de oamenii pe care-i considerai ca făcând parte din tine.

Ce anume căutai, numai tu ştiai în acele momente!

Ai cutreierat prin lume pentru a colecţiona trăiri şi clipe irepetabile. Te-ai gândit că atâta timp cât suma acestora va fi tot mai mare, cu atât vei deborda mai mult de fericire.

Dar lumea nu te-a iertat. Aşa cum nu iartă pe nimeni, de altfel…!

Pe lângă trăirile mult visate, ea ţi-a oferit şi suferinţă.

Această suferinţă şi mâhnire te-au făcut să vezi cu alţi ochi locurile şi oamenii la care ai renunţat atât de uşor. Ai reuşit să-ți dai seama că, deşi având totul, tu ai dorit mai mult.

Nu credeai că vei învăța atât de multe din pricina acestei rătăciri. Dacă ţi-ar fi spus cineva că liniştea trebuie să o regăseşti doar în tine, nu ai fi crezut…

Ai fi susţinut cu tărie că numai dacă te vei desprinde vei învăţa ce înseamnă zborul.

Aici îţi dau dreptate! Şi de ce nu, căci acum înţelegi și tu cum fiecare om, fiecare şoaptă şi fiecare privire ne ajută să ne cunoaştem cu adevărat.

În aceste clipe ți-ai dori să te întorci din nou la oamenii şi locurile care te-au iubit şi care nu ar fi renunţat pentru nimic la tine.

Însă, oamenii şi locurile pe care le ştiai, s-au schimbat…

Te-ai schimbat şi tu! Simţi asta cu fiecare colţişor din suflet. La fel cum simţi că vei găsi cu uşurinţă alţi oameni şi alte locuri care te pot îndrăgi la fel de mult.

Dacă erai iubită atunci când ştiai atât de puţine despre viaţă, de ce le-ar fi dificil și altora să te iubească?

Mai ales acum, când ai devenit femeia pe care ţi-ai dorit demult s-o întâlneşti!

 

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „Undeva, departe…”

  1. Toti ne schimbam, cu timpul. Important e sa nu lasam chiar timpul, ala trecut, sa vina dupa noi cu arme, in loc de lectii. Asta cred ca inseamna evolutia. Viata te pregateste mereu pentru ceva si mai bun. Iar daca ai gasit deja, atunci e vremea sa aplici ce ai invatat, ca sa oferi ce e mai bun!

  2. Zici ca ti am povestit tot ,asa ai descris povestea mea.? Nu reusesc sa ma mai linistesc ,nu-mi mai gasesc locul si tot ce fac este mereu contra mea. Am schimbat iar tara pentru a gasi oameni noi dar nu am puterea sa ies sa-i caut,din cochilia mea nu pot sa-i gasesc. Tot mai inchisa si fara sperante ma vad zilnic ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart