Din nou acasă…

Este atât de rece în acel colţ de lume în care sufletul unei femei a încetat să mai iubească…!

Şi ea încearcă să găsească puţină căldură care ar putea-o face să mai spere…într-o îmbrăţişare şi într-o strângere de mână.

Cu privirea pierdută în depărtare, aşteaptă un bărbat care s-ar pricepe să o ducă într-adevăr acasă.

Acolo unde inima ei ar izbuti să fie întreagă din nou…

Dar indiferent cât de mult aşteaptă, sunt foarte puţini cutezători care au curajul să urce acel munte rece care duce spre inima ei împietrită de atâtea dezamăgiri şi de atâtea reproşuri pe care le-a tot auzit de la cei meschini.

Undeva, într-un colţ de lume, există o femeie care visează la iubire! Şi cine o poate învinui că încă mai are curajul să facă asta?!

Dacă i-ar lua cineva şi dreptul de a visa, atunci ea s-ar transforma într-un soldat care nu ar avea voie nici să plângă şi nici să vadă frumuseţea în altcineva. Un soldat care nu ar înţelege decât răutatea şi durerea provocată de nepăsare.

Undeva, într-un colţ de lume, există o femeie care aşteaptă cu sufletul la gură să vină noaptea pentru a putea visa. Pentru a deveni unica femeie din viaţa unui bărbat care are nevoie de acest vis la fel de mult ca și ea.

Undeva, într-un colţ de lume, un bărbat scrie aceste rânduri pentru a ajuta chiar şi o singură femeie care s-a rătăcit faţă de propriul ei adevăr. Aşa cum un bilet ascuns într-o sticlă aruncată pe apă ar putea salva sufletul unui biet naufragiat.

Un naufragiat care a ajuns izolat într-un colţ de lume fără voia lui.

Aşa cum o femeie a ajuns să fie singură şi nefericită într-un alt colţ de lume…

Fără vina și fără voia ei!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Din nou acasă…”

  1. Buna seara!Da,este adevarat cam tot ce scrii!Doresc iubire si visare!Of,este greu nici nu stii de cate ori ajungi la sufletul meu,cu ceea ce scrii,ma opresc,înghit in sec si reiau cititul.Seara frumoasa plina de iubire!Ps;inca nu am citit cartea,Si frunzele ascund emoții,urmeaza sa o comand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart