Dreptul la iubire…

Acele săruturi pe care ea ţi le dăruieşte atunci când tu începi să crezi că nu o vei putea cuceri vreodată…!

Acele buze care îţi pecetluiesc fiecare cuvânt şi fiecare şoaptă prin care încerci să-i spui că o priveşti ca pe-o minune. O minune întrupată dintr-un murmur de iubire…!

Acele atingeri care te fac să renunţi cu uşurinţă la tine. Şi te trezeşti că nu mai eşti un corp ci eşti doar o frântură dintr-o lumină al cărei început şi sfârşit nu le vei cunoaşte niciodată. Ştii doar că te regăseşti undeva la mijloc, între dorinţa de a respira prin pielea ei şi dorinţa de a dispărea complet în ea. Mai ales acum când ştii că nimic în lumea asta nu te mai poate duce atât de departe…!

Acele priviri care te fac să te simţi cel mai important bărbat din acest vast Univers. De fapt, nu cel mai important, ci unicul. Un bărbat care şi-a găsit scopul încă de la naştere. Născut pentru a fi privit aşa cum numai ochii unei femei îndrăgostite au puterea s-o facă…!

Acele şoapte care-ţi sunt adresate numai ţie. Iar tu te simţi dintr-o dată copleşit de atâtea complimente spuse încet pentru a nu fi auzite de nimeni altcineva. Şi nu mai ştii ce să faci cu aceste complimente, căci nu te aşteptai vreodată să poţi face atât de fericită o femeie ca ea…!

Acele forme desăvârşite care îţi sunt oferite fără nici cea mai mică urmă de neîncredere şi de îndoială. Un abandon complet! Şi rămâi copleşit de atâta frumuseţe. Nu ştii ce ai putea face mai bine pentru a nu pierde niciun strop din acea armonie pe care ea ţi-o dăruieşte…!

Toate acele săruturi, toate acele atingeri, toate acele priviri, toate acele şoapte şi toate acele forme pentru care nu îi vei putea mulţumi niciodată îndeajuns…

Iar tot ce poţi face este s-o iubeşti şi mai mult, până te vei transforma într-un extaz perfect.
Un extaz care a reuşit să treacă dincolo de săruturi, dincolo de atingeri, dincolo de priviri, dincolo de şoapte şi dincolo de forme!

Un extaz care a devenit ceva mult mai înalt decât propria sa esenţă…

A devenit iubire!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „Dreptul la iubire…”

  1. Toți avem drept la iubire… Pentru mine este important felul cum iubești.. O putemm dovedi doar prin fapte ce atârnă talerul intre cuvinte și fapte, faptele sunt mai grele și impregnante în sufletul unui om.
    Cuvintele, sunt ușoare, pot fi spulberate de vânt, uitate dar fapta rămâne, o amintgite de neuitat.
    As aveam multe de spus, insa ma abțin… desi ma simt libera sa spun tot ce doresc in limita bunului simt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart