Poveste despre oameni!

Nu este atât de frumos că putem alege întotdeauna oamenii care să ne asculte şi care să ne facă să înţelegem cât de importantă este prietenia?

Nu este plăcut că suntem liberi să iubim doar acele persoane care ne fac sângele să circule mai repede şi inima să bată într-un ritm secret al cărui mister nu-l putem afla decât atunci când iubim?

Nu este curată bucurie să poţi cunoaşte oameni care nu cunosc nici o diferenţă între ceea ce spun şi ceea ce fac? Iar în momentul în care ei simt că nu au puterea asta, aleg să tacă decât să provoace neîncredere în inima celor din jur….!

Nu este minunat să vezi o femeie cum râde din suflet, fără să fie afectată de şabloanele îmbâcsite pe care o societate tot mai analitică şi maliţioasă i le impune?

Nu este o adevărată binecuvântare să poţi sta cât mai departe de persoanele care-ţi îngroapă visele şi speranţele cu un rânjet dezaprobator? Un rictus pe care îl folosesc în mod abuziv toţi cei care nu au făcut nicidată nimic cu viaţa lor…!

Nu este o adevărată împlinire să-ţi poţi face timp pentru a sta uneori alături de părinţii care te privesc aşa cum nu te va privi nimeni vreodată: ca pe o prelungire a lor, ca pe o extensie a propriilor suflete?! Unii dintre noi degeaba ne mai facem timp pentru aceasta, căci…nu ne mai avem decât pe noi. Şi asta ne sfâșie inima de durere!

Nu este un mare noroc că existăm pur şi simplu? Că ne putem auzi bătaia propriei inimi care nu se opreşte deloc, doar pentru a ne ajuta să trăim atâtea şi atâtea experienţe? Ca bătaia de aripi a unei păsări care zboară nestingherită spre înaltul cerului de unde priveşte cu uşurinţă toată această nebunie a oamenilor…!

Nu este minunat că am puterea de a scrie aceste câteva rânduri pentru a te face şi pe tine să mulţumeşti existenţei că nu a uitat încă de noi?

Citește, căci aceasta este povestea noastră…

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

12 comentarii la „Poveste despre oameni!”

 1. Superba poveste!!Va felicit !
  Aveți un dar de a scrie despre realitate și întinat tot ceea ce e frumos…excepțional. ….Închipui ca sunteți un om excepțional. ..fiindcă oamenii excepționali pot scrie atât de frumoase lucruri …

 2. Foarte bine scris articolul. Într-adevăr, cel mai important lucru pe lumea aceasta este că existăm. Din păcate, ne lăsăm controlați de societate și uităm să ne mai punem aceste întrebări și să mai vedem fericirea și în lucrurile simple.
  Mulțumesc că m-ai făcut să meditez și să mă bucur, în primul rând, că exist. Voi citi articolele în continuare, cu mare interes.

 3. Chiar ești cu mult mai frumos și fizic și mental decât multi dintre noi.multumesc ca existi.ca ne faci și pe noi conștienți de minunea de a fi.o zi binecuvântată om minunat.

 4. Suflet sensibil,cuvintele scrise reusesc sa transmita mii de fiori spre inima,citesc cu placere aceste franturi de ganduri si simtiri,om frumos la suflet!
  Multumesc ca am prilejul de imi insenina ziua!♡

 5. Adrian, daca ,,multumescul meu,, ar putea fi pictat ,culorile ar fi frumoase ca ingerii.Multumesc pt ceea ce a produs cuvintele tale in sufletul meu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart