Sari la continut

Oricât de puternic ar fi un bărbat, va exista undeva o femeie care-i va deveni slăbiciune…

Căci puterea fără armonie nu este decât un strigăt uscat care nu produce nici cea mai mică urmă de ecou.

Bărbatul are nevoie de tandreţea şi de atingerea delicată a unei femei pentru a înţelege că frumuseţea vieţii nu constă în putere.

Dacă un bărbat vrea o femeie care nu-l doreşte, el nu o poate câştiga niciodată. Forţa lui va fi mereu inferioară capacităţii ei de alegere.

Sau poate femeia îl testează şi se prezintă ca fiind inaccesibilă doar pentru a-l vedea cât de departe este dispus să meargă pentru ea.

Dacă bărbatul nu va avea un scop precis şi bine determinat faţă de propria lui viaţă, atunci femeia va ezita să se aventureze într-o relaţie cu el, căci lipsa unui scop înseamnă lipsa direcţiei, iar o femeie nu se va abandona în braţele unui bărbat lipsit de direcţie….

Se vor pierde amândoi!o femeie devenita slabiciune

Unii bărbaţi spun că nu au nevoie de o femeie în viaţa lor doar pentru a le da sfaturi.

În general, acest tip de bărbaţi sunt superficiali şi nu realizează că alături de o parteneră potrivită pot începe să vadă lucruri care se ascundeau până acum de ei, deoarece numai lângă o femeie începi să înţelegi cu adevărat misterele vieţii.

Astfel de bărbaţi vor vedea că mai devreme sau mai târziu tot o femeie le va deveni slăbiciune.

O femeie are nevoie de forţa exterioară de exprimare a unui bărbat, iar acesta are nevoie de intuiţia ei pentru a-l proteja de alegerile neinspirate.

Intuiţia găseşte mereu soluţii acolo unde puterea braţelor poate da greş.

În definitiv şi în jocul de şah regina este cea mai importantă…

Doar ea ştie să protejeze regele de mişcările greşite!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

5 Pareri

 1. În viitor Roșu (acum încă Lavric) În viitor Roșu (acum încă Lavric)

  Ufff! De ce pui degetul pe rană?!
  Ai atât de multă dreptate!!!

  M-am îndrăgostit de scrierile tale! Citesc destul de des literatura autohtonă de genul acesta, și de când te-am descoperit, nu mă mai captează scrierile celorlalți autori!
  E clar că pui suflet în ceea ce faci!

  De ce trebuie să fim ca șoarecele și pisica?! Până la urmă, fiecare suflet are o jumătate pe care destinul i-o scoate în cale. Nimic nu e întâmplător pe lumea aceasta! Degeaba vrea Domnul, dacă nu vrea omul! Și, degeaba vrea omul dacă nu vrea Domnul! Și totul se întâmplă doar o dată. Dacă lăsăm să treacă pe lângă noi ocazia și nu ne implicăm, rămânem cu mâna întinsă ca a Regelui Lear!

   • În viitor Roșu (acum încă Lavric) În viitor Roșu (acum încă Lavric)

    Am să îți povestesc despre un caz real. O tânără se ruga unui sfânt, care era cunoscut pentru felul șugubăț de a rezolva problemele penitenților; se ruga pentru a întâlni pe cel care îi va deveni soț! După ce tânăra a citit timp de 40 de zile rugăciunile la icoana sfântului respectiv, aceasta s-a supărat atât de tare pe sfânt că nu i-a îndeplinit rugăciunea, încât a aruncat icoana pe geam. Peste câteva minute la ușă i-a bătut un tânăr care i-a adus icoana. Acesta era plin de sânge pe față. Tânăra s-a grăbit să îi ajute să se spele. Și așa s-a înfiripat Iubirea între cei doi. La scurt timp s-au căsătorit. Cam așa a lucrat coincidența în acest caz.😂

 2. Nu vrem sa se bage sotiile peste noi, insa ajungem candva la concluzia ca nu strica sa ne facem ca nu-i ascultam sfatul, insa ne folosim de el. Sunt momente in care EA simte altfel lucrurile, intr-un mod mai realist. Am cunoscut multe cupluri in care femeia isi spunea parerea, iar sfaturile ei pareau ca nu au nimic cu sentimentalul gresit al barbatilor, deci… corect!

 3. Natalia Natalia

  Mare dreptate, Adrian! Total de acord cu tot ce expui. Iti multumesc. Am intalnit barbati si barbati, la fel si femei diverse ale caror vieti erau rau sifonate… din aroganta, mandrie oarba, prostie… Si da, oricat de puternic poate fi un barbat, doar langa o femeie inteleapta si suficient de matura puterea lui poate lua un contur clar, restul – e praf. Cu intelepciunea ei si puterea lui, plus capacitatea amandurora de a se intelege din priviri, viata poate fi minunata. Ce folos de puterea lui daca o iroseste in van? Nu-i stie rostul, nu-i vede utilitatea, nu o poate folosi in directia potrivita. Si ea – la fel, langa un barbat compatibil va inflori, va dezvolta increderea si va zbura chiar daca are numai picioare. Asa sau altfel, numai langa oamenii potriviti ne putem redescoperi. Iti multumesc pentru sinceritatea cu care scrii. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.