Un preţ exagerat…!

Vă întâlniţi în fiecare zi şi vă şoptiţi cuvinte pline de dorinţă. Vorbe înţelese doar de voi. Ca un cifru a cărui combinație este bine ascunsă…

Atunci când vă atingeţi mâinile, zeci de fiori vă străbat trupurile şi vi se pare că nimic nu poate sta între voi. Şi chiar aşa este în acele momente.

Vă atingeţi buzele şi nu vă mai săturaţi unul de celălalt. Vă trece prin minte doar gândul că aţi pierdut atâta vreme până să vă întâlniţi…Un timp risipit în van.

Când nu este el, tu te crezi nedefinită. Când nu este ea, tu te simţi jumătate de bărbat.

Aveţi nevoie de energia celuilalt.

În fiecare moment.

În fiecare ceas.

În fiecare zi.

Nu mai sunteţi conştienţi decât de propriile inimi care pulsează ritmic pe o melodie pe care o auziţi doar voi. Dacă ar auzi-o şi ceilalţi nu ar putea-o înţelege oricum…

Timpul trece, dar nu degeaba. El vă leagănă pe un pod plin de promisiuni şi jurăminte.un pret exagerat

Însă, într-o zi, vraja se rupe și nu ştiţi unde a dispărut pasiunea… Ce aţi făcut cu ea? Aţi uitat-o printre cearceafurile satinate sau aţi consumat din ea câte o bucată tot mai mare până nu a mai rămas în locul ei decât o urmă care-şi subțiază conturul din ce în ce mai repede.

Şi oricât de mult vă doriţi să mai cântaţi acea melodie pe care inimile voatre o acompaniau, cu atât mai mult uitaţi versurile. Fredonați doar bucăţi tot mai mici din acea partitură complexă, până ajungeţi să vă simţiţi încurcaţi. Nu mai puteţi scoate un sunet măcar.

Ce glumă proastă făcută de Univers…Ce-o fi avut cu frumoasa melodie? Oare nu-i plăcea sau era făcută să nu sune niciodată la infinit?

Mâinile voastre se ating acum în grabă şi nu ştiţi cum să le îndepărtaţi mai repede…

Buzele voastre se privesc acum ironic doar pentru a-şi sublinia defectele…

Cum aţi lăsat să vă scape tot acel mister? Trebuia să fiţi mai atenţi şi mai grijulii cu atingerile…Probabil, aţi fost prea risipitori cu ele!

Dar cine vă putea opri oare în acele momente să vă atingeţi? Nici măcar cele mai vânjoase braţe…căci pasiunea nu cunoaşte chibzuinţă.

Însă voi, aţi fost nevoiţi să învăţaţi asta cu preţul despărţirii voastre.

Un preţ, totuşi, prea mare cerut de Univers

Probabil, experienţele ieftine nu ne învaţă niciodată nimic!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart