Apel la sinceritate…

Cei mai bogaţi oameni nu sunt cei care îşi măsoară propria greutate în aur şi se roagă Providenţei să se îngraşe și mai tare… Cei mai bogaţi oameni sunt cei care sunt mulţumiţi cu ceea ce au.

Cei mai buni oameni nu stau ascunşi toată ziua în lăcaşe de cult pentru a demonstra celorlalţi că au inima plină de smerenie. Cei mai buni oameni ies şi servesc acolo unde este nevoie de ei, căci mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.

Cei mai frumoşi oameni nu caută mereu să iasă în evidenţă. Ei ştiu că frumuseţea adevărată se regăseşte în nobleţea sufletului, nu în textura catifelată a pielii.

Cei mai corecţi oameni nu sunt cei care se ascund de responsabilităţi atunci când este nevoie de prezenţa lor. Cei mai corecţi oameni îşi duc mereu promisiunile la un bun sfârşit. Fără excepție…!apel la sinceritate

Cei mai sufletişti oameni nu sunt cei care donează bani în faţa camerelor de filmat. Cei mai sufletişti oameni oferă atunci când sunt în solitudine, fără priviri care pot sta mărturie mărinimiei lor. Doar în prezența celor care primesc…

Cei mai puternici oameni nu sunt cei care aleargă cu disperare să înşface o funcţie politică prin care pot cu uşurinţă să-i manipulpeze pe cei din jur…! Cei mai puternici oameni respectă alegerile celorlalţi şi le acceptă. Ei ştiu că puterea constă în libertatea de a alege diferit.

Cei mai eleganţi oameni nu sunt cei care sunt îmbrăcaţi impecabil. Sunt cei care pot oferi speranţă celor din jur. Cei care au puterea de a ajuta un semen să-şi ridice privirea din pământ. Asta da eleganță!

Cei mai fericiţi oameni nu sunt cei care au învăţat să râdă la comandă doar pentru a lăsa o impresie bună atunci când vor să avanseze-n carieră.

Cei mai fericiţi oameni sunt cei care iubesc!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Apel la sinceritate…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart