Ai descoperit cine ești?

De multe ori, crezi că eşti doar corpul pe care ţi-l plimbi în mod mecanic în diverse locuri pentru a-ţi găsi cât mai multe firimituri de bună dispoziţie.

Alteori, crezi că eşti doar o fiinţă care nu trebuie decât să se conformeze normelor unei societăţi care este responsabilă de a forma cât mai multe făpturi asemănătoare. La fel ca tine.

Ştii bine că originalitatea nu este bine văzută…

Sunt momente în care crezi că eşti doar suma speranţelor şi idealurilor tale care au răsărit în tine pentru a se manifesta cu uşurinţă. Să ştii că ele s-ar manifesta dacă nu te-ai grăbi să le sugrumi cât încă sunt nişte boboci. Le asfixiezi cu păreri şi idei care nu-ţi aparţin.ai descoperit cine esti

Ai perioade în care te consideri doar un simplu muritor şi te gândeşti că indiferent ce ai face rezultatul va fi acelaşi: vei rămâne doar un nume şi o amintire. Numai că acea amintire trebuie să rămână puternică şi să facă lumea mai bună…!

Sunt zile în care începi să te racordezi la adevăratul tău scop, aşa cum găseşti frecvenţa postului de radio favorit, iar scopul tău te face mai nobil, te face mai bun! Îi face şi pe ceilalţi mai buni, căci armonia nu are cum să producă efecte negative.

În acele clipe când te uneşti cu ţelul tău, începi să curgi ca un râu neîngrădit şi liber. Nu mai simţi nici oboseală, nu mai simţi nici regrete. Nu mai trebuie să dai nimănui explicaţii în legătură cu nimic…

Nu mai cauţi niciun răspuns, căci tu ai devenit răspunsul.

Acum ştii cu adevărat cine eşti!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „Ai descoperit cine ești?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart