El va uita cândva…!

Atunci când el te va uita, tu-ţi vei aminti că te-a învăţat cum trebuie privit un răsărit de soare…!

În acele momente, tu îţi vei aminti că el ţi-a arătat frumuseţea lumii în lucruri simple şi banale, lucruri pe care tu erai obişnuită să le treci cu vederea.

Atunci când el va uita complet de tine, vei putea în sfârşit să înţelegi că-n clipele în care el te ţinea de mână, ştia să fie în contact cu întreaga ta fiinţă. Pentru el, mâna nu era decât un instrument viu prin care-şi manifesta iubirea, atunci când eraţi înconjuraţi de alţi oameni. Oameni care nu ştiau să-şi atingă mâinile aşa ca voi…

În clipa în care el va renunţa la visul de a te iubi întreaga viaţă, îţi vei da seama că el a ales să facă asta deoarece tu nu erai pregătită încă pentru iubirea lui. Era prea multă! Era ca un voltaj prea mare care poate arde cu uşurinţă un bec mic care nu a fost învăţat niciodată să lumineze, ci doar să pâlpâie.

Nu, nu este vina becului. Asta este natura lui…!el va uita candva

Atunci când vei trece pe lângă el întâmplător, el nu te va mai privi în ochi cu acea intensitate care-ţi frământa şi-ţi răvăşea toate simţurile.

Nu! Va privi prin tine…dincolo de tine, căci a realizat şi el că darurile lui pentru tine erau prea scumpe, iar unii oameni se sperie atunci când primesc daruri atât de valoroase. Pur şi simplu ei nu le pot accepta. S-au obişnuit mereu cu puţin, iar bogăţia îi deranjează.

Aşa cum este deranjat sufleteşte un om sărman care intră într-un magazin de lux. Ştie că locul lui nu este acolo…

Atunci când el va uita de tine, îţi vei aduce brusc aminte de faptul că el te-a învăţat să dansezi, dar nu de complezenţă cum fac cei mai mulţi. Dansul lui avea un parfum care-ţi răsfăţa fiecare fibră din propria ta fiinţă…!

Când el va uita complet de tine, vei înţelege că ai ales un drum înfundat.

Dar tu vei merge mai departe pe această cale, ştiind deja că ţi-ai greşit direcţia. O vei face pur şi simplu din orgoliu.

Trebuie doar să realizezi că unele becuri sunt prin natura lor prea mici pentru o energie atât de mare, iar ele se mulțumesc doar să pâlpâie…

Încet și insesizabil!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „El va uita cândva…!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart