Pentru fiecare dintre noi…!

Oferă-i unui om desculţ o pereche de încălţări. Nu trebuie să fie scumpă! Trebuie să fie oferită fără nerăbdarea de a primi un „mulţumesc”…!

Admiră lucrurile din jur ca şi când le vezi pentru prima dată. Se spune că pentru un bătrân timpul se scurge mai repede decât pentru un tânăr. Asta pentru că la o vârstă totul ni se pare plin de rutină şi nu mai ştim să ne minunăm.

Dimineaţa, când te trezeşti, mulţumeşte universului că poţi respira, că poţi mişca mâinile şi că poţi observa frumuseţea vieţii. Ştiai că sunt oameni care nu pot vedea ceea ce vreau să transmit aici? Nu că ar fi important ce scriu, dar măcar le-aş da o mică speranţă…!

Bucură-te de fiecare dată când serveşti masa. Sunt mulţi oameni în jurul nostru care-şi doresc să poată mânca măcar o dată la două zile. De multe ori nu se mai plâng, că nimeni nu doreşte să-i asculte.

Ciudat este că omenirea a învăţat să împartă atomul, dar nu a învăţat să împartă pâinea…!pentru fiecare dintre noi

Nu preţui oamenii josnici care-şi fac un scop din a fura şi a parazita societatea în care trăim. Dacă stai în jurul unor astfel de indivizi, vei începe să vibrezi exact ca ei, iar rezultatul va fi doar nefericire, suferinţă şi boală.

Nu poţi să semeni ciulini şi să aduni spice de grâu.

Nu ai ce să înveţi de la oamenii inculţi care fac tot posibilul să iasă în faţă. Nu le mai da atenţie! Vei ajunge să fii condus de către unii care sunt mult sub nivelul tău intelectual. Şi asta se întâmplă de ceva timp încoace…!

Iluziile şi sclipiciul nu te vor putea împlini niciodată. Nu le mai admira!

Fii propria ta flacără!

Încearcă să te imaginezi în fiecare zi perfect şi desăvârşit. Sinele tău aşa te vede de o eternitate.

Nu-l dezamăgi!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Pentru fiecare dintre noi…!”

  1. eu as zice: accepta-te asa cum esti… s-ar putea sa ti se para ca esti imperfect, daca te uiti la altii, dar nu-i asa, esti bine cladit asa cum esti, ai grija doar cu ce-ti hranesti sufletul ….

  2. Subscriu la ce s.a scris inainte… Fii tu insuti! Dar ai grija ca in tot ce faci…sa ai putere…sa te privesti in oglinda. Oamenilor nu cred ca le trebuie lucruri mari…de oferit…ci incredere in ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart