Ușa nepotrivită!

Între primul și ultimul sărut nu este decât un pas. Depinde doar de voi dacă-l faceți….

Între primul zâmbet și ultimul suspin nu este decât o bătaie de aripi a unei păsări pe care ați uitat să o hrăniți. Și ea a zburat cât mai departe de voi. Căci nu putea trăi mult timp așa.

Între prima promisiune și ultima trădare nu este decât o ușă pe care o puteți deschide oricând. Cu toate că ea era menită să stea închisă. Căci dincolo de ea nu găsiți decât regrete. Este ușa pe care nu aveți voie s-o deschideți. Exact ca în poveste…!

Pentru că fiecare dintre voi vă oferiți câte o cheie din prima zi. O cheie mare pe care scrie “ÎNCREDERE”. Pentru unii, cheia asta devine o adevarată povară. Căci nu pot rezista tentației de a încerca să deschidă și…altă ușă.

Atunci vă puteți trezi amândoi singuri căutând antidotul care să vă poată vindeca de golul din voi. Acest antidot îl veți căuta într-o lume la fel de goală căreia nu-i pasă de nimeni și de nimic.

Știți și voi că iubirea nu are instrucțiuni de folosire. Și nici certificat de garanție. Are doar o etichetă meschină pe care voi înșivă o agățați de ea în funcție de propria voastră capacitate de întelegere și de puterea voastră de a trăi iubirea…

Veți hoinări o perioadă fără un scop precis până vă veți hotărî că aveți nevoie de o altă relație, dar nu la fel, ci una total diferită. Cea de odinioară se pare c-a avut un gust mult prea aspru.

Veți face din nou schimb de chei, numai că de data asta le veți privi cu mai multă considerație și veți ști că acestea dețin un secret care va dispărea în momentul în care cel puțin unul dintre voi va fi condus de curiozitate… Din nou…!

Asta nu înseamnă că tot ce începe bine se termină foarte prost.

Înseamnă că aveți mereu la dispoziție posibilitatea alegerii.

Aveți grijă să nu abuzați de ea!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Ușa nepotrivită!”

  1. Gabriela Andronache

    Mă regăsesc, pot spune cu un gust amar, dar și cu înțelepciune, după 22 de ani de căsnicie. Am aflat că nu e suficient ca numai unul dintre cei doi să se adapteze situațiilor create de celălalt. Am înțeles că nu se poate face nimic de unul singur. Și am învățat că nu este niciodată prea târziu să pun punct. Sper ca următoarele chei să se potrivească…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart