Sari la continut

Femeile…!

Se spune că prietenia dintre unele femei este doar un armistițiu…!

Este adevărat că există între ele o concurență tacită încă de la  naștere: pentru frumusețe, pentru eleganța pașilor sau pentru bărbatul care le însoțește în valsul vieții.

Dorința unei femei de a fi unică și irepetabilă o face mereu să fie atentă la fiecare detaliu. O femeie atinge lucrurile în așa fel încât o parte din ea va rămâne în acele lucruri mult timp după aceea…!

Pentru o femeie, nuanțele fine ale unui parfum, ale unui fard sau ale unui pantof contează enorm. În definitiv, aceste detalii le diferențiază pe ele și le conferă personalitate distinctă!

Acolo unde o femeie vede un ruj fin aplicat, un bărbat nu vede decât buze.

Acolo unde o femeie vede culoarea corai, un bărbat nu vede decât o simplă rochie care îmbracă un corp plin de senzualitate. Acesta din urmă îl fascinează pe el cu adevărat…!femeile

Când o femeie își schimbă cerceii, prima persoană care observă asta este…tot  o femeie! Cu toate ca ea și-a schimbat podoabele pentru a atrage privirea bărbaților. Asta este un paradox pe care ele și-ar dori să și-l explice!

Bărbații se împacă ușor atunci când se ceartă. O fac la o bere sau la o partidă de tenis cu piciorul. Asta e natura lor!

O femeie nu iartă niciodată o altă femeie care-i știrbește din imagine și unicitate. O alta care o face sa pară o femeie obișnuită! Asta este cel mai dureros…!

O femeie trebuie să-și noteze undeva dacă s-a mai îmbrăcat cu aceeași rochie la un alt eveniment unde erau prezente aceleași doamne care sunt invitate și acum.

Și te mai întrebi de ce se spune că prietenia dintre unele femei este doar un armistițiu?!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.