Antrenament inteligent!

Ea-ți atrage atenția că alți bărbați sunt mult mai grijulii cu partenerele lor. A văzut de multe ori asta prin restaurante, prin magazine și prin filme.

Tu-i atragi atenția că a uitat să fie diferită, așa cum ai văzut multe alte femei prin mall, pe stradă și prin baruri. Tu nu știi că acele femei sunt diferite doar pentru tine. Pentru partenerii lor ele sunt mereu la fel…!

Un bărbat ca tine s-a obișnuit să folosească aceleași cuvinte și să facă aceleași complimente. O femeie ca ea a făcut deja anticorpi la stilul tău și nu i se mai pare nimic surprinzător.

O relație este ca un antrenament. Ca să-ți surprinzi corpul, trebuie să folosești mereu alte tehnici. Altfel, nu mai faci febră musculară.

Iar de asta duc lipsă multe cupluri: de febra musculara. O febră care se naște din bucuria atingerii. O febră care se naște din faptul că te simți mereu dorit.

Unii își schimbă partenerul de viață din prea multă rutină. Primele întâlniri vor fi frumoase.

El va ascunde cu iscusință toate defectele de care știe că se face vinovat. Ea va folosi cel mai bun ruj și cel mai scump fard posibil pentru a-l face să creadă că este un norocos și a descoperit femeia perfectă…!antrenament inteligent

Dacă ea i-a spus la telefon că este înnebunită după Raffaello, se va trezi ca el va veni la prima întâlnire cu cea mai mare cutie de bomboane.

Cutia va deveni tot mai mică pe masură ce se vor vedea tot mai des…

Când o va ruga prima dată să-i calce o cămașă, atunci se va cuibări între ei ceva ce vor urî de atunci înainte: obișnuința și rutina. Și nici pentru bomboane nu-și vor mai găsi timp.

Tao-iștii spun că un bărbat are nevoie de cel puțin șapte ani pentru a înțelege energiile subtile ale unei femei.

Eu cred că este nevoie de o viață pentru a întelege o femeie din moment ce nici ea nu-și poate explica întotdeauna propriile alegeri. Iar daca nu vei reuși să o faci, viața nu a fost trăită în zadar. Din contră…!

Dar pentru asta va trebui să vă priviți, să vă vorbiți și să vă atingeți așa cum vă doriți cu toții:

Ca la prima întâlnire. De fiecare dată. Fără excepție.

Să vedeți atunci febră musculară…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Antrenament inteligent!”

  1. Cum poate un barbat sa aiba atata intelepciune si sensibilitate? Nu incetez sa ma minunez … cu fiecare articol pe care il citesc … Sunteti atat de tanar si atat de … „frumos” adica … sensibil sufleteste … aproape … o minunatie! Oricum … sigur sunteti printre … exceptii … Sa va tina Dumnezeu! Sper ca si in realitate sunteti … la fel… Numai bineee!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart