Sari la continut

Avem nevoie de știință?

S-a dovedit că toți copiii abandonați și nedoriți care au crescut în lipsa iubirii, sunt mult mai predispuși la boli și la suferință. Și nu sunt singurele dezavantaje…

S-a ajuns la concluzia că o femeie care trăiește în lipsa iubirii, își pierde încet încet frumusețea și surâsul interior, iar asta o va izola în timp față de lume și față de toate misterele existenței.

S-a dovedit că un bărbat care nu se simte iubit își va pierde în ceva vreme încrederea în propria persoană. Și ce este mai rău în această lume decât un bărbat care s-a pierdut pe el însuși?

Se spune că oamenii care trăiesc din plin emoția iubirii, trăiesc mai mult și emană în jurul lor numai bucurie și optimism. Iar lumea are multă nevoie de astfel de persoane! Azi, mai mult decât oricând…!avem nevoie de stiinta

Se vorbește că o femeie care a cunoscut iubirea, nu va ma dori niciodată nimic altceva mai jos de atât. Și orice lucru din această lume îi este inferior iubirii…!

S-a demonstrat că un bărbat care a iubit cândva o femeie, a înțeles că destinul unui bărbat poate fi măreț fără să recurgă la săbii și războaie.

Se va dovedi că-n timp ce scriu aceste rânduri, ceea ce simt poate face lumea mai bună. Însă, este nevoie ca și ea să-și dorească asta. Căci schimbarea trebuie să pornească de la fiecare dintre noi.

În curând, oamenii de știință vor putea demonstra că iubirea este cel mai înalt scop al existenței.

Unii vor spune că se poate trăi și fără…!

Sigur, se poate trăi și fără iubire, dar la ce folos?

Ar însemna că doar respiri, nu că trăiești!

A.  

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

7 Pareri

 1. Lili vasileBalaban Lili vasileBalaban

  Unde dragoste nu e ,nimic nu e……un cantec,da….dar oare realizam ca noi insine emanam iubire prin toata fiinta noastra,stim sa oferim iubire……e atat de simplu …dar atat de greu de realizat uneori..

 2. Landiana Landiana

  Frumos, foarte frumos! Esti de admirat, chiar un exemplu pt multi! Felicitari! :*

 3. lizzy t. lizzy t.

  da. mi-a ridicat standardele. asa m-a distrus! :))))

 4. Monika Monika

  Este realitate!@!!

 5. Nusa Nusa

  WOW! Unul dintre cele mai frumoase articole … Multumesc!

 6. Apostu Maria Apostu Maria

  Atunci când ești iubita cu multa ura ? Și ești împresurată de invidie, de urâciunea cuvintelor spuse, de chipuri încruntate, , și asta repetate ani și ani la rând? Am ales iubirea , am ales iubirea, și aleg iubire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.