Poveste de oraș…!

Mașini grăbite spre destinații mai mult sau mai puțin importante, conduse cu patimă de șoferi indiferenți la tot ce se întâmplă în jur…!

Bătrâni nepuncioși care se mișcă foarte greu, dar nu dintr-o dorință de a face asta ci dintr-o greutate specifică vârstei. Și nimănui nu-i pasă de ei!

O mulțime de străini ce rătăcesc pe străzi spre o fărâmă de liniște sufletească și de bunătate. Iar aceasta a devenit atât de scumpă…!

Copii murdari și flămânzi care cerșesc pomană la fiecare mare intersecție. Șoferi care-și ridică geamurile grăbiți pentru a nu privi în ochi realitatea!

Iar în inima orașului nu a mai rămas niciun strop de iubire…!

Bărbați eleganți care vor să impresioneze totul în jur cu mașini de ultimă generație! Și nu mai surprind demult atenția nimănui!

Femei cochete, bine îmbrăcate care sunt fascinate de magia cumpărăturilor. Cu fiecare ban cheltuit și cu fiecare produs achiziționat ele uită de agonia gândului că totul este efemer…!

Iar în inima orașului nu se mai regăsește niciun pic de iubire!poveste de oras

Tu stai cu un buchet de flori în mână și aștepți o femeie care nu mai vine. Privești intersecțiile pline de cerșetori și de vârstnici care se mișcă atât de încet încât o singură culoare verde a semaforului nu le este suficient.

Șoferii nu vor să înțeleagă asta și claxonează plini de mânie…!

Tu o mai suni odată pe femeia care speri să-ți devină iubită! Îți place atât de mult de ea! Și de ce nu? Este foarte frumoasă, iar pentru tine este o calitate suficientă…!

Ea-ți dă un mesaj că a ieșit cu altcineva și a uitat complet de tine.

Tu te îndrepți cu buchetul de flori spre o bătrână și i-l oferi cu un zâmbet teatral. Ea este atât de surprinsă încât se sperie! Când înțelege într-un sfârșit gestul tău, lacrimi fierbinți încep să-i spele obrajii.

Nu a mai facut nimeni așa ceva pentru ea. Nici tu nu o făceai dacă nu renunța femeia frumoasă la tine.

Pleci spre casă cu un mers domol și mult mai lent decât al celui mai neputincios bătrân! Nu-ți mai pasă de nimic…!

Iar în inima orașului nu mai există niciun fel de iubire!

A.    

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart