Sari la continut

O sursă de lumină…!

Zi și noapte te gândești ce bine ar fi să ajungi o mare vedetă! Să privești lumea de sus de pe coperta unei reviste de succes. Asta presupunând că cineva ține revista foarte sus atunci când o citește…!

Tot timpul îți dorești să ajungi să încasezi câteva milioane de euro doar pentru o poză-n exclusivitate cu fundul tău, cu sânii tăi sau cu zâmbetul care va deveni un etalon pentru orice pastă de dinți din lume.

Vei vrea să stai sub lumina reflectoarelor, și strălucirea lor să te facă să uiți că ești un simplu muritor. Iar dacă îți va trece acest gând prin minte, să poți cu ușurință să comanzi reflectoare mai puternice. Căci îți vei permite…!

Fericirea ta va depinde de numarul de like-uri și de tăria aplauzelor celor care-și doresc să fie asemenea ție: un fake! Vei fi un Rolex care se va vinde cu o sută de lire de pe un scaun transformat în tarabă, în fața unui hotel de două stele! Și alea obținute prin șpagă!

o sursa de lumina

Îți va plăcea să te pozezi lângă mașini de lux care strălucesc amețitor atâta timp cât sunt șterse de praf. Iar aceste mașini nu te vor analiza. Nu te vor critica! Ele nu vor ști dacă ești un om bun sau rău. Le vei stăpâni atâta timp cât îți vei permite să oferi pe ele suma cerută cu iscusință de agentul de vânzări…!

Și ca să-ți mai spun un secret, nici pe agent nu-l va interesa calitatea ta. El va dori comisionul…! Și el va trebui să-și cumpere propriile lumini! Iar pentru asta va învăța să-ți zâmbească mai bine decât o faci tu în reclama la pasta de dinți.

Vei vrea să vinzi și să cumperi frumusețea după cum îți dorești. Asta te va face să te simți puternic…!

Oamenii te vor adora atâta timp cât te declari fericit! Căci nimeni nu vrea să urmeze un om trist care îmbătrânește cu fiecare retuș făcut în photoshop.

Oamenii vor vrea să fie ca tine!

Oamenii te vor considera norocos!

Oamenii te vor considera împlinit!

Ei îți vor copia hainele, mersul și stilul.

Ei vor dori să scape de viața lor anostă și să ți se alăture…!

Tu, în schimb, vei dori să scapi de golul din tine care crește tot mai mult, ca o umbră ce-ți depășește rapid adevărata ta mărime!

O umbră pe care vei încerca în zadar s-o micșorezi cu reflectoare tot mai performante…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

O parere

  1. anonim anonim

    da dar sa fii vedeta nu e usor nu ai intimitate nu ai viata privata nu ai liniste nimic ce sa mai discutam nu are rost etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.