Ți-a dat papucii?

Interesantă expresie! Te și miri ce cuvinte și vorbe de duh mai poate născoci mintea omului doar pentru a-și acoperi nerealizările…!

Dacă ți-a dat papucii, înseamnă ca au fost momente în care proprii tăi papuci erau în grija partenerului!

Tu doar alergai după el în picioarele goale pentru a ajunge mai repede în brațele și la inima lui.

Cu ce alte valori mai intri într-o relație alături de acești papuci celebri? De multe ori cu speranțe, dorințe, vise și promisiuni…!

Toate le dai partenerului și rămâi descoperit în fața lui știind că poate oricând să te rănească printr-un simplu gest și printr-un singur cuvânt spus cu răutate.

O relație se poate transforma foarte ușor într-un abuz pe care-l va controla cel căruia nu-i pasă. Cel care iubește mai puțin. Cel care este definit de nepăsare…!ti-a dat papucii

Crezi că te ajută cu ceva un partener care într-o zi te răneste și a doua zi își dorește să facă dragoste cu tine dintr-un impuls biologic profan și lipsit de muzicalitate?

Crezi ca te ajută în vreun fel să faci aceiași pași de dans de fiecare dată și să constați că după o perioadă de timp ești în același loc de unde ai plecat?!

Un dans pe care-l execuți mereu în picioarele goale de teama și responsabilitatea de a nu-ți călca persoana iubită pe picioare…!

Te gândești că papucii tăi sunt în siguranță într-un loc sigur și ferit de praf și de orice alte mizerii…! Sunt în grija persoanei pe care o adori!

Însa, într-o zi, acest partener îți aruncă în față proprii tăi papuci alături de promisiunile, visele și speranțele tale. Le aruncă pe toate la fel ca pe niște saci de nisip care îl trăgeau la fund atunci când vâslea prin viață alături de tine! De fapt, doar tu crezi că vâslea…!

După o perioadă, faci ce faci și găsești o altă persoană, la fel de insensibilă căreia îi oferi totul crezând că ești în siguranță…!

Găsești un alt partener dornic de abuz…!

Sau nu la asta vă referiți voi atunci când cineva spune că v-a dat papucii?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Ți-a dat papucii?”

  1. Te loveste parcă in crestetul capului sa citesti asa de clar despre tine. Te si doare lovitura, când realizezi ca ai trăit ce credeai a fi realitate, dragoste genuină, dar s-a dovedit a fi doar imaginația noastra bogată vis-a-vis de partener. Avem, mulți dintre noi, daca nu chiar toți la un moment dat, talentul asta de a ne crea o proprie imagine asupra lucrurilor, atunci când realitatea nu ne satisface. La fel si cu partenerii…se numește lucru manual, in mare parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart