Sari la continut

Cum poți să aprinzi o femeie?

Dacă ar fi un băț de chibrit, ți-ar fi ușor, căci ai văzut cât de simplu o poți face…!

Dacă ar fi o bucată de hârtie, nu ar fi deloc complicat nici în acest caz. Ai putea să folosești bățul mai sus descris sau o brichetă…

Numai că la o femeie lucrurile stau diferit: trebuie să o convingi că merită să se aprindă pentru tine. Și chiar prin această convingere, ea va începe să-ți dea de înțeles că poate scânteia doar puțin.

Fiecare scânteie pe care ea ți-o arată, îți spune câte ceva despre ea. Despre ceea ce-i place și despre ceea ce nu ar vrea să experimenteze…

Dialogul și comunicarea au un rol foarte important. Cu fiecare cuvânt bine spus, femeia va deveni din ce în ce mai vulnerabilă! Dar nu în fața ta, ci în fața pasiunii pe care i-o poți oferi, căci femeia este o ființă senzuală! cum poti sa aprinzi o femeie

Cu toate astea, ei nu-i este indiferent cu cine își împarte patosul. Ea nu măsoara lumea prin cantitatea pasiunii primite ci prin calitatea ei.

Pentru un bărbat, pasiunea este un scop. Pentru o femeie este doar un mijloc prin care ea se poate cunoaște mai bine și prin care își va  putea înțelege rolul în această viață.

În timp, ea realizează că nu s-a născut pentru iubire ci este însăși iubirea!

Când va înțelege asta, o femeie va răspândi numai frumusețe în jur așa cum ciripitul unei păsări nu poate răspândi decât bună dispoziție.

Sunt atât de multe de spus despre o femeie încat mi-ar trebui caiete întregi pentru a scrie, dar chiar și așa, aș jigni-o căci aș spune prea puțin și aș limita-o…!

După toate astea, tu vrei să înveți în doar câteva rânduri cum poți să o aprinzi, când ei îi trebuie uneori o viață pentru a înțelege că ea s-a născut pentru a exprima iubire?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.