În propria mediocritate…!

Visezi în fiecare zi relația perfectă! Relația pe care cel de lângă tine nu are cum să ți-o ofere. Nu că nu ar vrea, dar s-a obișnuit să fie mediocru. Și nici tu nu-i ceri mai mult…

De câte ori vrei să spui lucrurilor pe nume, simți că ai un nod în gât. Și preferi să taci, iar cei din jurul tău te consideră fericit. Nici ei nu spun ce cred…! Și tu-i consideri fericiți.

Dacă ai o funcție bine plătită pentru care ești invidiat, știi bine că nu-ți găsești timp să cheltui nimic! Banii îi dai altora pe care-i iubești, dar ei nu știu câte sacrificii ai făcut pentru acest câștig… Vrei măcar puțină apreciere din partea lor.

Vei cheltui și tu peste câțiva ani, dar pe medicamente scumpe. Pe eticheta lor va scrie că pot alunga depresia…

Oamenii care vorbesc cel mai mult despre Dumnezeu, se roagă cel mai puțin. Însă, atunci când ai nevoie de un sfat, tu apelezi la ei.in propria mediocritate

Cele mai bune vinuri, nu sunt cele mai scumpe! Însă, tu te grăbești și nu te uiți la bani atunci când sărbătorești ceva important. Prețul mare îți păcălește până și gustul…

Marii sportivi nu vor reuși niciodată să-și imagineze ce este copilăria! Dar au ales deja un drum…De când erau micuți. Noi, ceilalți, spunem: de când erau copii.

Cele mai frumoase femei sunt nefericite! Și ajung să-și folosească frumusețea ca pe singura armă de care dispun atunci când luptă cu neîmplinirea. Numai că natura, în marea ei dărnicie, le-a oferit și alte daruri. Și din ce vor abuza mai mult de propria lor frumusețe, cu atât vor pierde mai mult.

Dacă nu mă credeți, întrebați-le…

Ne frământăm în fiecare zi în propria mediocritate, iar pentru a uita de acest lucru, ne agățăm de frumusețe, de vinuri scumpe, de funcții bine plătite, sau de relații care nu ne trezesc niciun fel de emoție.

Ce risipă de timp…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „În propria mediocritate…!”

  1. Citesc fiecare postare ca si cand ar fi pentru mine special ,ma regasec aproape in fiecare poveste ,am o problema?Viata e un lung sir de dezamagiri ,cel putin pentru mine, ca atunci cand simpti ca ai murit pe dinauntru ,putin cate putin.Cu greu am reusit sa scriu aceste randuri de frica,ca atunci cand ti se pune un nod in gat.

      1. De ce? Ești bolnavă grav? Ti-ai pierdut vederea? Nu poți merge? Nu poți mirosi o floare, un parfum? Sau din cauză că „aia,ăla” au lucruri pe care tu nu le ai?

  2. Da,aiurea sunt intr-o pasa proasta,stiu ca nu sunt bine(fericita),dar continui sa ma mint singura sper ca nu pentru mult timp ca mai am un pic si explodez,,of,imi doresc sa-mi fie bine,dar parca ma simt blocata si nu de putin timp…Scrii frumos si nu am cuvinte sa-ti spun cat ma regasesc in multe din povestirile pe care le scri.Seara frumoasa si plina de Iubire!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart