Monotonia nu e pentru tine!

Bărbații au mereu așteptări de la femei: își doresc ca ele să fie mereu diferite, își doresc să-și schimbe parfumul cât mai des, să-și poarte părul în diverse forme și culori (de fiecare dată altele), să se îmbrace cât mai variat și cât mai provocator (doar pentru ei), să poată zâmbi de fiecare dată în zece stiluri diferite…!

Este bine să fii mereu altfel. Așa eviți monotonia. Știm cu toții!

În schimb, femeile ajung să se bucure dacă partenerii lor mai schimbă uneori măcar marca de bere care le ticsește frigiderul de fiecare dată.

În rest…

Același maiou de care este foarte mândru. Cu el era îmbrăcat și în ziua nunții voastre. Este păcat să-l schimbe, căci i s-ar reseta amintirile. Și nu te-ar mai recunoaște nici pe tine…!monotonia nu e pentru tine

Aceeași burtă de care este mulțumit nevoie mare și pe care o laudă în fața prietenilor ca pe o comoară (pe care se pare că a înghițit-o).

Ca sa nu mai vorbim și de cămașa aia care-i place foarte mult și pe care o îmbracă mereu la evenimentele importante. Cu aceeași cămașă probabil te-a cucerit și pe tine și acum este sigur că te exciți doar dacă o vezi….!

Bărbații nu prea înțeleg de ce o femeie ezită să se îmbrace de două ori cu aceeași rochie.

Ei nu realizează mereu că o femeie pe care au cucerit-o are nevoie în continuare de complimente. Iar acestea trebuie să fie tot mai complexe și este imperios necesar să facă referire nu numai la aspectul fizic. Despre pieptul și pulpele ei ai tot vorbit atunci cand v-ați cunoscut. Dacă mai insiști, te va trimite cu siguranță la KFC…!

Mai vorbește-i și despre altceva, căci o femeie mai are și alte calități. Iar dac-o vei asculta, uneori îți va spune că trebuie să mai schimbi și tu maioul…

Cu burta s-a obișnuit, dar măcar n-o mai lăuda atât!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „Monotonia nu e pentru tine!”

 1. Sorina-rodica Ciocian

  sa ma bucur de….bipolaritate?
  sau sa plang?
  MONOTONA SIGUR NU SUNT CA NU AM CUM!!!DESI….poate ca sotul si-ar dori-o!!!ha!ha!
  O ZI ….FAINA!!!
  INCA CEVA!!!MONOTONIA POATE FI ….EXTEM DE APRECIATA CAND OBOSESTI SA TOT INCERCI EXPERIENTE NOI!-parerea mea!
  GBY!!!ALL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart