Iubește o femeie în felul tău!

Strânge o femeie în brațe așa cum te pricepi tu mai bine! Nu încerca să respecți regulile scrise în revistele de mâna a doua care strălucesc prin tarabe doar pentru a-ți lua banii…

Din contră, dacă vei încerca să respecți niște pași explicați de altcineva, vei îndepărta cu siguranță femeia de lângă tine. O femeie vrea iubire, nu vrea reguli! Dacă era fascinată dupa reguli, ar fi citit Constituția în fiecare seară. Nici măcar avocatele nu fac asta.

Însă, o femeie se uită la filme de dragoste pentru a-și umple izvorul interior cu povești în care se trăiește relația perfectă.

Fă-i un compliment așa cum simți tu că sună mai bine. Nu trebuie să fii profesionist atunci când o faci. Lasă-te doar fascinat de prezența ei! E atâta frumusețe de văzut într-o femeie. Și unii nu observă…

Gândește-te că au fost momente în care și-a imaginat un bărbat ca tine. Poate nu așa de stângaci în vorbe, dar dacă este încă lângă tine, înseamnă ca va avea răbdare…! Sigur a văzut ea ceva la tine.

Dacă ți-e greu să mai respiri și simți un nod în gât în preajma ei, trebuie să te bucuri că ai ocazia să simți adevărata putere a unei femei…! Și dacă este așa, nu o face să-și dea seama de acest lucru. Se va panica și ea, iar unul din voi trebuie să preia inițiativa. Fă-o tu, că ești bărbat!

Lasă-te condus de vraja ei. Și dacă faci dragoste prima dată cu ea, vei vedea că ceva din tine te va ghida, așa cum sunt ghidate păsările de curenții de aer. Tu vei avea chiar un ghid în plus: privirea ei. Îți va spune exact ce dorește…Învață doar să fii atent!

Si ca să-ți mai spun un secret: nu sunt doi bărbați asemănători, așa cum nu sunt nici două femei la fel. Fiecare dintre noi ne exprimăm așa cum ne dictează sinele. Atât în viață cât și în dragoste.

Așa că nu o lăsa să aștepte! Deja te privește. Iubește-o în felul tău!

Și cine știe…?! Poate reușești să-i oferi chiar relația perfectă pe care ea o caută atât de mult privind la filmele de dragoste.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart