Șoapte și nebunie…!

Îți place când te privește…! Îți plac vorbele lui care-ți pătrund urechile într-un mod atât de plăcut încât îți ajung imediat la suflet.

Deși ești conștientă că de multe ori exagerează cu aprecierile, nu-l poți opri. Complimentele astea te fac să arzi. Așa cum te fac să arzi și momentele unice în care degetele lui îți ating pielea…

Șoaptele spuse în clipele în care împărțiți același pat dintr-un motiv numai de voi știut.

Murmurul de plăcere pe care ți-l oferi atunci când el îți dăruiește tot ce are mai de preț: propria lui prezență, totala și neîmpărtășită cu nimeni altcineva decât cu tine…!

Felul în care zâmbești când el îți spune uneori lucruri lipsite de sens, dar nu pentru a te debusola, ci pentru a încerca să-ți dovedească faptul că vrea să rămână într-o conexiune continuă cu femeia din tine…!soapte-si-nebunie

Nebunia care-l conduce atunci când te sărută în mijlocul străzii cu toate că rațiunea ta nu este de acord cu așa ceva…! Dar nici nu poți să-l împiedici să o facă. E prea frumos momentul!

Secundele în care nu ai nevoie să spui nimic, căci el înțelege foarte bine ce gândești. Și nici nu face un efort prea mare pentru asta. Se potrivește cu tine pur și simplu!

Replicile lui inteligente care te fac mereu să găsești în tine răspunsuri pe care nu le credeai posibile. Așa cum cauți la un puzzle piesa perfectă care urmeză să completeze tabloul. Tabloul vostru…

Șarmul lui care te ține lipită de el într-o fascinație pe care nu ai mai simțit-o până acum la nimeni.

Realitatea că nu ai putea să-i refuzi niciodată nimic…! Puterea prin care te modeleaza pentru a desăvârși feminitatea din care ești urzită.

Săruturi, șoapte, atingeri, tremur și nebunie!

Mi-ai spus cândva că asta îți dorești de la un bărbat…

Îți mai aduci aminte?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

5 comentarii la „Șoapte și nebunie…!”

  1. Atat de adevarat…pacat doar ca uneori, persoana care face toate aceste lucruri, nu e acceasi cu care imparti o casnicie…:(

  2. Dragule, bunule, nebunule, flamandule….de ce se plange cereasca lume din ochii tai ce miroseau a dragoste ? Imi aduc aminte ce imi doresc de la un barbat dar imi aduc aminte si cum imi doresc acel barbat. Cu toata fiinta mea ! Cu acele saruturi, cu acele atingeri, cu acea pofta nebuna de tine, de noi….. Multumesc, Adrian, pentru fiecare atingere a sufletului, pentru fiecare mangaiere adusa de gandurile tale asternute cu talc.

  3. Toate am vrea un asemenea barbat, dar din pacate nu stiu daca exista. Si chiar daca exista ironia sortii face ca sa nu fie al nostru ci a alteia, care desigur nu apreciaza ce are langa ea. Si bineinteles fiind prea oarba, ea la randul ei isi doreste un asemenea barbat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart