În dragoste nu există reguli! Dar ține cont măcar…!

Înainte să ai fantezii erotice cu frumoasa ta colegă, asigură-te că femeia care te așteaptă acasă, te strânge în brațe nu din bun simț, ci din pasiune!

Ești bărbat, iar parfumul personalității tale, trebuie să fie mult mai puternic decât parfumul pe care ți-l cumperi din aeroport atunci când pleci din țară! Este adevărat că ți-l iei la reducere, dar nu prețul mic te face mare…

Costumul nu te va transforma într-un macho, decât dacă știi să umbli în el. Adevărul este că mereu se văd bărbații care se îmbracă la costum doar de revelion.

Dacă promiți ceva iubitei tale, fă tot posibilul să te ții de cuvânt! Deși nimeni nu a găsit-o, femeile au o mare agendă în care-și noteaza tot ce au de încasat. Dacă o dezamăgești des, cu siguranță te va scoate în afara bilanțului. Îți va calcula provizioane și vei fi trecut pe pierdere…in dragoste nu exista reguli

Fii manierat, dar nu exagera! De multe ori este mai bine să fii porc decât papagal.

Dacă ești femeie, încearcă din când în când să-ți faci iubitul gelos! Unii bărbați, abia atunci vor înțelege că pot să te piardă, iar indiferența se va transforma-n atenție…

Dacă ești dispusă pentru a face cu un bărbat tot ce-ți trece prin cap, măcar asigură-te că știe să fie discret. Nu este nimic mai penibil decât un bărbat care te scrie pe o listă. Și mai penibili sunt cei care vor doar să te taie de acolo…!

Dacă nu ești hotărâtă să mergi până la capăt de la prima întâlnire, nu te îmbrăca prea „hot”, căci bărbatul va comunica tot mai puțin, iar tu te vei supăra că nu vrea să te privească în ochi.

Apoi, vei mai striga și pe facebook că toți bărbații se gândesc doar să ajungă între picioarele tale. Vei afirma că ei nu au nimic în cap, iar unii mai îndrăzneți te vor întreba la care cap te referi cu exactitate…! Și atunci, nimeni nu te va mai putea convinge că bărbații mai și gândesc.

Circula și un banc pe tema asta:

“Pentru a nu părea disponibilă de la prima întâlnire, Ionela a mâncat banana cu lingurița!”

A. 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart