De la una la alta…!

Așa cum le începi, așa se și termină…! Nu! Nu mă refer la cărți,  ele se termină mereu diferit.

Mă refer la relații. Iar atâta timp cât alergi după numărul lor, cu atât mai puține vei avea de oferit fiecăreia dintre ele. Iar ceea ce dai, aia primești. Nimic in plus!

Nimeni nu se așteaptă să crească un mac acolo a plantat o sămânță de neghină.

Te vei învârti în cercul vicios al dorințelor care nu au sfârșit. Un sac găurit în fund pentru care vei avea, în timp, tot mai puține petice.

Vei fi o reluare. De fiecare dată tot mai previzibilă. Și nimeni nu vrea să vadă o reluare. Toți vor să fie în mijlocul evenimentelor atunci când se întâmplă.

În scurt timp, te vei plictisi de tine!

Vei rămâne mereu cu ce nu au ales alții. Căci rutina ta îți va atenua atenția. Așa cum ți se întâmplă atunci când conduci cu viteză pe o șosea perfect dreaptă, mult timp. Nu mai ești atent la detalii…de la una la alta

Iar detaliile contează foarte mult! Mai ales când cauți o persoană care să te însoțească pe același drum. Să-ți împărtășească nebuniile, să râdă la glumele tale, să te întrebe după amiaza dacă ai mâncat ceva…! Si dacă nu, să simtă foamea împreună cu tine…

Probabil, te va plăti cândva, cineva, să oferi sfaturi despre iubire căci te vei considera expert. Dar vei vedea că la foarte multe întrebări nu vei găsi răspunsul, căci niciodată nu ai ajuns la acel prag al relației. Între noi fie vorba, nici nu știai că se poate merge până acolo.

Vei îmbătrâni urât, căci singurătatea te va apăsa tot mai mult. Prietenii te vor invita din când în când la ei la masă. Dar nu o vor mai face din respect, ci din milă.

Iar în ziua în care te vei hotărî să astupi gaura sacului despre care-ți spuneam mai sus, nu vei mai avea pe nimeni lângă tine ca să-ți admire cusătura.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „De la una la alta…!”

 1. tu ai crezut ca samantza de mac cand ai plantat-o… nu ai stiut de ca e neghina…
  ideea e sa stii, sa cunosti, sa te cunosti, sa fii atent la detalii, de mic sa fii invatat de cei din jurul tau despre asta…
  altfel le vei invata pe propria nefericire sau, mai rau, pe a celor din jurul tau….
  sau poate nu le vei pricepe niciodata…
  ghinion.

 2. La ora asta nu prea sunt inspirată să emit judecați de valoare.Ceea ce pot spune oricând despre tine este ca ești un bărbat foarte sensibil si ca orice bărbat adevărat îți asumi asta.Uneori mă întreb :joci un rol sau trăiești, cu adevărat tot ce scrii?!Parcă vii dintr-o altă lume mai frumoasa ,oricum decât a noastră. Pentru asta te felicit si îți doresc să întâlnești iubirea adevărată și cu ea fericirea!!!

 3. Este important sa fii constient de ceea ce iti ofera o relatie de suflet.De obicei cei care isi doresc o relatie afevarata , de suflet , isi pun in relatie tot ce considera ei ca au mai bun si la final de cele mai multe ori se intampla sa nu primesca la fel .Dezamagirea este enorma … Atunci se intreaba , au gresit alegerea persoanei sau intervine „destinul ” si ca sa gaseasca un raspuns zic :asa a vrut Dumnezeu ! Nu am noroc !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart