Pe culmile extazului…!

Geamurile mașinii erau aburite de pasiunea celor doi amorezi…! Din exterior, cu greu se putea desluși ceva din trupurile aproape goale.

La început, le era puțin teamă să nu-i vadă cineva, dar după câteva minute de atingeri, sentimentul de nepăsare puse stăpânire peste tot ce era în jurul lor.

Mașina era oprită într-o parcare ce părea cam pustie, iar ora târzie a nopții le dădea mai mult curaj să uite de rușine și discreție…

Adrenalina, amestecată cu excitarea flămândă din trupurile lor, îi conducea către culmi ale plăcerii de care nu aveau habar că pot exista.

Câteva mucuri de țigară, erau singurele martore ale scenei. Ele încă mai păstrau pe filtru aroma rujului femeii. Acum, cu această aromă se delecta bărbatul. Și o făcea din plin, fără nici o remușcare…!

După ceva timp, după sute de atingeri mult așteptate, faptul s-a consumat. Așa cum se consumă un bețișor parfumat în atingerea plină de pasiune a focului. Un dulce păcat despre care toată lumea vorbește. Iar unii îl și înfăptuiesc…!pe-culmile-extazului

Dacă în urmă cu jumătate de oră, sunetul săruturilor pătimașe brăzda liniștea nopții, acum, totul părea încremenit. Cei doi iubiți, încă mai savurau în gând momentele pline de extaz de mai devreme…!

Motivul pentru care cei doi se aflau acolo într-o zonă cât mai ferită de priviri, era unul aproape clasic:

Ea avea o relație cu un bărbat care nu a știut niciodată să o facă să tremure de fericire…! El, fascinat de frumusețea ei, nu a putut să reziste tentației, cu toate că, în altă parte, o altă femeie se gândea în același timp cât este de norocoasă să aibă un bărbat ca el…

Ea îl privi pierdută și îi spuse:

-Hai să rămânem împreună! Mă simt în al nouălea cer atunci când mă atingi. O faci atât de bine…

Bărbatul, după câteva clipe de tăcere, rosti încet:

-Este o relație pe care am început-o înșelând niște oameni care ne iubesc. Crezi că noi vom fi corecți unul față de altul?

Femeia-și coborî încet privirea…!

A.  

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

9 comentarii la „Pe culmile extazului…!”

 1. Gata,decretez:trebuie sa fii clonat si multiplicat!
  Ma-nscriu pe lista de asteptare si…sa se dea cate unu’ , sa se ajunga la toata lumea,da?

  1. fals. celei care se crede fericita, acasa nu ii spune. ramii la prima parte a afirmatiei. nimic nou, un barbat ca multi altii, pt care palmaresul este un mod de viata.

 2. Asa se întâmplă când partenerul nu te mai tratează la fel ca la început,oferi și tu exact ce da el,din păcate exista asa ceva și întotdeauna e mai buna alta femeie ca de aceiași ciorba te-ai saturat!

 3. da, obisnuiti fiind cu minciuna zilnica, nici cand dau peste ceva adevarat nu-si sunt in stare sa-si mai revina…..
  dar… aici e vb de ea care, se pare, incepuse sa-l iubeasca si el, care, mai mult ca sigur, doar se distra…..

  porcul!

 4. În viitor Roșu (acum încă Lavric)

  E conștiință. Când rațiunea îți spune că greșești. Și totuși, inima îți dă ghes oxitocinelor….
  Hmmm… Dilemă: când rațiunea îți spune cum să faci și inima ce să faci!
  Dacă erau compleți în celelalte relații, nu s-ar fi întâlnit trăind intens acel foc de artificii, nu?
  Acum intervine o întrebare: cine a fost cel care nu a investit total în celelalte două relații? Și, cum se știe că în fiecare relație ambii greșesc, iată și răspunsul! Problema care se impune: vor repeta tiparul comportamental?! Dacă nu s-au maturizat emoțional, da!
  Să nu uităm pasiunea! E sursa de oxitocine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart