O femeie care păşeşte diferit…!

În pasul unei femei se poate vedea cu uşurinţă întreaga ei manifestare şi întreaga ei dorinţă de a se topi uneori într-o pasiune mistuitoare…!

În pasul unei femei se poate înţelege calea spre care se îndreaptă. Nu este o direcţie fizică, este una mult mai subtilă, spirituală. Este o direcţie care-i ghidează sufletul, nu gleznele.

Cu fiecare pas făcut, ea se îndreaptă tot mai mult spre realizarea visului care poate s-o împlinească în totalitate. Este visul de a fi iubită.

Uneori, își dă seama că pașii o duc pe un drum lăturalnic și înfundat și atunci trebuie să-și găsească puterea de a se întoarce spre locul de pornire.

Știm bine că nu este un sacrificiu ușor…o femeie care paseste

În pasul unei femei se citește fericirea sau, dimpotrivă, tristețea pe care o poartă în suflet pentru faptul că ar fi putut avea parte de atâtea împliniri și le-a ratat…!

În pasul unei femei se poate observa siguranța și mulțumirea față de propria persoană sau, dimpotrivă, lipsa încrederii în imaginea femeii perfecte, desăvârșite.

În pasul unei femei se poate citi atitudinea față de viața pe care a ales s-o trăiască așa cum a crezut ea de cuviință, într-o libertate de alegere specific feminină.

În pasul unei femei se poate lesne observa dacă ea zâmbește sau nu, căci pasul unei femei fericite este mult mai ușor decât un pas mohorât și apăsat al unei femei care nu a-nțeles cât de ușor se poate raporta la imaginea femeii ideale…Femeia care nu este altcineva decat ea însăși…

Trebuie numai să învețe să pășească diferit!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „O femeie care păşeşte diferit…!”

  1. În viitor Roșu (acum încă Lavric)

    Știai că noi, oamenii, comunicăm verbal doar 8% din conținutul de idei?!
    Că restul comunicării ține de comunicarea non-verbală, gestuală. Limbajul corpului este controlat de subconștient. Limbajul vorbi este controlat conștient. Prin comunicarea verbală într-o zi putem opera cu maxim opt biți. Subconștientul cu 40 000 de biți. Enorm, nu?!
    Ei, toată povestea asta e ca să îți argumentez că ai dreptate. Omul, egal că e femeie sau bărbat, îți spune enorm de multe doar mișcându-se. Specialiștii în psihologia patristică au corelat subconștientul cu sufletul. Rezultă că îți vei da seama de tot ce își dorește un om doar privindu-l. Întrebarea corectă: îl observi prin ochii tăi sau prin ai lui?!
    Varianta corectă: raportează rezultatul observării la sinele lui, nu la al tău!
    O seară faină! A fost o plăcere să te citesc! Sper că și reciproca e valabilă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart