Sari la continut

Și dacă nu durează doar trei ani?

În timp, înveți să prețuiești fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită! Realizezi ce grea este depărtarea, atunci când sunteți obligați să stați departe unul de altul.

Vei începe să numeri zilele, orele, minutele și secundele, dar nu trecerea lor, ci descreșterea lor…!

Pentru că se întâmplă un fenomen ciudat: toți ceilalți vor spune că trece timpul. Pentru tine, ceasul își va învârti mecanismul în sens invers.

Și cu fiecare zi, cu fiecare oră, cu fiecare minut și cu fiecare secundă ce alunecă, te apropii tot mai mult de momentul în care veți fi din nou împreună. Speri doar, că-n tot acest răstimp, să nu intervină ceva între voi care poate face inutilă revederea voastră…!dureaza-trei-ani

Nu aveți o relație perfectă, însă ea este frumoasă căci ați construit-o împreună. Este o relație care are aspectul vostru! Este plămadită din săruturi, din îmbrațișări, dar și din certuri.

Certurile există pentru a vă arăta imperfecțiunile voastre. Așa cum într-o sculptură trebuie să șlefuiești toate unghiurile urâte, colțuroase care sunt inestetice.

Viața voastră este sculptura voastră și ea va fi o adevarată operă de artă doar dacă vă doriți cu ardoare asta. Este adevărat că trebuie să munciți mult la ea. Chiar și când sunteți departe unul de altul.

Sculptura vă va aștepta acasă. Așteaptă să fie ștearsă de praf și admirată. Nu doar de unul, ci de amândoi.

La fel ca un bibelou fragil de care trebuie să ai mereu grijă să nu se spargă. Mai ales atunci când vrei să-l ștergi de praf.

Uneori, se întâmplă să vrei să-l ții cu foarte mare atenție și din atâta grijă și încordare, faci o mișcare nenaturală și îl spargi. Iar cioburile lipite își pierd din frumusețea inițială…!

Unii spun că dragostea durează doar trei ani.

Eu știu doar că un bibelou devine mult mai valoros în timp. Pentru fragilitatea lui, pentru frumusețea lui…! Pentru faptul că a fost mereu protejat, îngrijit și șters cu atenție…

…de praf și de certuri inutile!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

3 Pareri

 1. Poetic, dar idealist… Azi e mai ușor să divorțezi decât să accepți că și celălalt ar putea avea dreptate…

 2. lizzy t. lizzy t.

  stii… depinde de bibelou. depinde din ce personaje a fost faurit.
  putine sunt cele bine cladite si a caror valoare creste in timp, majoritatea sunt de uz comun. care , la fiecare ciobitura, isi arata negreala si ieftinatatea „plamadelii”.
  poti sa te amagesti cat vrei, din afara oricum lucrurile se vad clar…
  pana intr-o zi cand nici tu nu te vei mai putea minti.

 3. Poesis Poesis

  Intotdeauna am crezut cu tarie ca dragostea creste in timp,desi am avut relatii esuate am continuat sa cred asta,iar acum ca am langa mine un om matur cu picioarele pe pamant,cu un caracter puternic si care stie ce vrea,acum stiu ca e posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.