Sari la continut

Învaţă să dansezi cu o femeie…!

Învaţă să dansezi cu o femeie şi să simţi armonia muzicii mai puternic ca niciodată, deoarece ea vibrează împreună cu zâmbetul femeii pe care o conduci cu atâta grijă…!

Învaţă să dansezi cu o femeie şi să înţelegi că în acele momente ea se abandonează în braţele tale, dar nu neapărat pentru că ai cucerit-o ci numai pentru că aşa înţelege ea mai bine melodia care vă cuprinde…prin abandonare! Ea o trăieşte cu sufletul! Tu doar o auzi…!

Atunci se întâmplă ceva ciudat: totul în jur dispare! Parcă cineva a făcut o glumă şi a tras covorul de sub voi. Ai o stare de plutire. Nu mai există niciun punct fix în care să te sprijini decât privirea ei care devine tot mai intensă pe măsură ce vă acordaţi paşii în acelaşi ritm…!

Atingerea ei delicată te face să realizezi câtă fericire stă ascunsă în lucrurile fine şi suave. Parfumul irezistibil ce îl emană la fiecare mişcare îţi subliniază faptul că ai făcut o alegere înţeleaptă atunci când ai ales să dansezi cu o femeie!

Numai ideea că se lasă condusă de tine, denotă o încredere pe care ţi-a oferit-o şi nu trebuie să o faci să-şi regrete decizia.sa dansezi cu o femeie sus

Toate privirile sunt aţintite către voi. De fapt, către ea! Dacă ar dansa singură, lumea tot ar admira-o! Dacă vei dansa tu singur, te-ar privi câţiva doar din curiozitate, nu din plăcerea de a privi…!

Fă-o să se simtă specială printr-un simplu dans! Oferă-i acest cadou în schimbul încrederii ei!

Condu-i trupul cu armonia ce o foloseşte pictorul atunci când atinge pânza albă cu cele mai frumoase culori pentru a reda un moment perfect, irepetabil. Un moment ce va putea fi admirat de toată lumea în cele mai impresionante galerii de artă!

Dansează cu o femeie şi oferă-i o clipă de neuitat. Oferă-i un moment în care propria ei respiraţie  se suspendă de atâta încântare! Dăruieşte-i o eternitate transformată într-o melodie! O melodie care o va face să uite de tot ce îşi doreşte o femeie să nu-şi mai amintească niciodată…!

Îi poţi oferi toate astea numai dacă ştii cu adevărat să dansezi cu o femeie! Iar daca nu ştii, învaţă să o faci! Pentru că ea întotdeauna a reuşit să-ţi acorde întreaga ei încredere!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

6 Pareri

 1. Alina Alina

  Eu in locul tau as fi spus …………cand ai ales sa dansezi cu Femeia, in loc de „……când ai ales să dansezi cu o femeie!”
  Femeia ta, nu orice femeie, cum dansezi cu ea nu vei dansa cu nici o alta………..

  • Din pacate, in locul meu sunt doar eu! :) Voi tine cont! Multumesc!

   A.

   • Alina Alina

    De ce din pacate, poate din fericire, oricum, mesajul era altul, pacat ca nu ai inteles.
    Inspiratie si bafta pe viitor!

 2. Angela Angela

  Foarte adevărat Alina!

 3. Angela Ghervan Angela Ghervan

  Esti un miracol, Adrian Cutinov! Ai inteles…esenta, chintesenta…si mai ai si darul comunicarii…Iti multumesc ca existi!

 4. Icma Gabriela Icma Gabriela

  Foarte frumos ,felicitări .Îți doresc un An Nou fericit, plin cu belșug, noroc și sănătate ❤ 😗 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.