Drumul către inima unei femei este imprevizibil…

Deşi vorbesc mereu despre iubire şi despre suflet, femeile acordă mult mai multă atenţie corpului şi saloanelor cosmetice decât acordă poeziei.

Asta pentru că noi, bărbaţii, nu suntem capabili să vedem decât forma lor fizică. Si ea ne atrage ca un magnet ce nu ştim să-l depolarizăm nici măcar o secundă.

Noi nu distingem nici culorile foarte bine, cum am putea să observăm natura subtilă a unei femei?

Hai să presupunem că ele s-ar hotărî într-o zi să-şi lase corpul acasă şi să iasă în oras doar în formă sufletească. Ar trece pe lângă noi bărbaţii, repede si insesizabil, aşa cum trec zilele frumoase de week-end pe lângă cei care se trezesc la ora patru după amiaza.

Unii spun că atunci cand aleg un bărbat pentru a le fi alături, toate femeile îl vor pe domnul “perfect”. Un bărbat impecabil şi fără greşeală. Un bărbat care se manifestă ca un ceas elveţian: un sistem fără cusur!

Numai că un ceas are nevoie de un mecanism, iar femeile nu sunt aşa tehnice. Ele pot doar să dea sens unui mecanism, pot să-i dea o direcţie…

Femeile nu-şi doresc cel mai bogat, cel mai inteligent şi cel mai potent bărbat din Univers. Ele vor ca tu să poţi să te dezvolţi şi să atingi aceste idealuri, dar alături de ele.

Cei care nu sunt capabili să facă asta, sunt triaţi ca la armată: feciorii în spate şi bărbaţii în faţă. Ei conduc rândul!

Nu de alta, dar drumul de la coapsele femeii și până la inima ei este un drum sinuos pe care trebuie să păşeşti cu atenţie. Nu ai pe cine să întrebi ce pas urmează să faci…

Dacă întrebi o femeie, nu vei fi capabil să înţelegi răspunsul. Dacă întrebi un alt bărbat, sigur te vei rătăci!

Te vei enerva, căci nici GPS-urile nu funcţionează aici. Ai ghicit şi de ce…Ele au fost proiectate tot de bărbaţi.

Fiecare greşeală pe care o faci pe acest drum îţi va fi fatală. Dacă vei ezita, femeia te va simţi şi te va face knock out. Fără fanfară şi fără păreri de rău…

Te va număra neînduplecată. Cu exactitate şi fără prea multe menajamente.

Precum un orologiu elveţian de calitate!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Drumul către inima unei femei este imprevizibil…”

  1. frumos articol…. multumim dar cel mai mult consider ca majoritatea femeilor isi doresc langa ele acea persoana care sa stie sa le mangaie sufletul,o persoana cu care sa se potriveasca din toate punctele de vedere,o persoana care sa stie sa le incurajeze…s.m.d

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart