Ai întâlnit bărbatul potrivit sau este un alt anonim ce îţi risipeşte timpul de pomană?

O relatie frumoasa poate aduce multa bucurie in viata ta, insa uneori te intrebi daca cel care iti este alaturi acum este cea mai buna alegere pentru tine.

Raspunde-ti sincer la cateva intrebari:

Îţi adoră micile defecte? Nu toata lumea este perfecta. Poate ai un râs mai ciudat, poate ai anumite ticuri pe care nu le poţi ascunde si sunt enervante pentru ceilalti. Dacă el te găseşte adorabila chiar si aşa, esti pe drumul cel bun.

În perioada aceea a lunii in care hormonii îţi joacă feste, el te intelege ca eşti morocanoasa si încearca sa te distreze. Se oferă să iţi faca si un masaj fara sa strambe din nas.

A încercat vreodată sa te surprindă? Cu o poezie, cu o floare sau o melodie pe care a reuşit sa ti-o fredoneze chiar daca vocea  nu este punctul lui forte? Daca a facut asta, deşi ştia că se poate face de râs, însemni mult pentru el.

lovers

Nu te lasă sa te duci la culcare supărata sau nervoasa. E normal  sa mai aveţi si niste discutii mai aprinse uneori. Poate argumentele tale nu sunt destul de bine documentate in fata lui, dar el renunta la dreptatea lui pentru a te vedea linistită si mulţumită.

Te simţi bine cu el in orice situatie. Este singura persoana de care ai nevoie pentru a gusta din bucuriile vietii. Poate vrei sa vezi un film, poate vrei să dansezi sau să leneveşti toata ziua in pat. El este mereu alături de tine.

Nu iţi dă motive să te îndoieşti de el. Mai important decât atât, nici el nu se îndoieşte de tine, indiferent de situaţie.

Dacă are toate calitaţile mai sus descrise, ai grijă să nu-l pierzi. Nu de alta, dar multe femei adoră un astfel de bărbat.

despre mine

A.

 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart