Nu intreba asa ceva un barbat!

Barbatii au un fel diferit de a vedea lucrurile fata de femei. In special in ceea ce priveste relatiile. Anumite intrebari din partea ta il pot face sa se indeparteze de tine, sa se sperie, sau sa nu-ti mai raspunda la telefon:

“Cand te voi vedea din nou?”
Il vei vedea cand si daca te va suna el. Te va suna daca este interesat de tine. Nu iti pierde timpul cu cineva care nu este pregatit pentru o relatie.

“De ce nu ai sunat?”
Probabil pentru ca nu a vrut sa faca asta. Mai putin conteaza motivele. Poate te-ai simti jignita sa le afli. Asa ca, mergi mai departe.

“Unde ai fost?”
Aceasta intrebare arata o mare nesiguranta in propria persoana. In mintea lui suna astfel: “Ai fost cu o alta femeie pe care o placi mai mult decat mine?”
Nu prea castigi nimic cu astfel de intrebari. Barbatul de langa tine trebuie sa te simta relaxata in preajma lui. Daca nu esti sigura ca-i poti oferi tot ce are nevoie de la o femeie, atunci nu mai avea pretentii in aceasta relatie.

nu intreba asa ceva

Nu-i spune prea repede “Te iubesc!”
Daca o spui in speranta ca il vei determina si pe el sa o zica, ai doua variante. In prima, el o va spune dintr-o obligatie sentimentala (ceea ce nu este normal), iar a doua varianta este ca nu va spune nimic si atunci te vei simti ranita. Va spune el primul daca va simti asta…vreodata!

“Te-ai culcat cu ea?”
Asta in situatia in care iti face cunostinta cu o fosta prietena. Aceasta intrebare nu-si are niciun rost. Trecutul lui este problema lui. Daca vrea sa-ti povesteasca ceva, bine. Daca nu, lasa ignoranta ta sa ii ofere discretia de care are nevoie in ceea ce priveste fostele lui relatii. Deci, nu intreba asa ceva!

“Trebuie sa vorbim!”
Acesta este ca un ordin in urechile unui barbat. Ca si cand a facut ceva rau. Mai ales daca este obosit si stresat, o astfel de comanda il va incorda si mai tare. Daca ai ceva sa-i transmiti fa-o usor! Invata sa ajungi la subiectul cu pricina intr-un mod insesizabil din partea lui.

“La ce te gandesti?”
Daca vrea sa raspunda cu o minciuna, o va face. Daca vrea sa-ti spuna adevarul, il va spune. Nu te gandi ca-i vei anticipa reactiile si minciunile, mai ales daca il cunosti de putin timp. Daca erai experta in cititul gandurilor, o astfel de intrebare ar fi devenit copilaroasa chiar si pentru tine.

Incearca sa te apropii de sufletul lui in mod natural, nu intr-un mod impus. Este barbat si perceptia lucrurilor si a intrebarilor este diferita de a ta.

Nu-l obliga sa te iubeasca dupa un intreg interogatoriu! Iubirea nu se rezuma la intrebari si raspunsuri!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Nu intreba asa ceva un barbat!”

  1. nu exclus totul ma duce cu gandul la o persoana cicalitoare,o persoana care nu are incredere in ea ,o persoana posesiva offff nu…mai bine singur (a) totusi iubirea trebuie simtita nici departe de a fi o intrebare…”ofera-i partenerului tau libertate,mangaiere,intelegere”abia atunci primesti rasplata in sufletul lui ,abia atunci isi doreste cu adevarat sa fii in bratele lui necontenit…..si nu numai -etc…

  2. Cu toate ca femeile stiu (au aflat) despre toate aceste sintagme nesuferite barbatilor, ele continua sa le foloseasca. Poate ca o „mostenire” genetica? :)

    Si mai e una care nu se face/spune: „Daca ma iubesti, atunci sa-mi…cumperi/faci/spui” (diverse). Santaj sentimental ieftin. Si ineficient la barbatii verticali :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart