Sari la continut

Ai vrea sa-ti spuna ca esti perfecta?

In aceasta societate ce se afla in continua miscare, este greu sa ne mai iubim pe noi insine, deoarece neimplinirile personale ne fac sa credem ca nu suntem destul de buni.

Suntem tentati sa facem mereu ceea ce fac si ceilalti, doar pentru simplul fapt de a avea o imagine normala din punctul de vedere al societatii. Ne este frica sa iesim din tipare…

Trebuie sa inveti sa te iubesti pentru ceea ce esti. Este una dintre cele mai mari provocari in cazul multora dintre noi.

Gandeste-te ca esti frumoasa! Nu te mai compara cu sabloanele de frumusete impuse de mass-media si de ceilalti. Personalitatea ta, farmecul tau, corpul tau, toate acestea sunt unice. Daca analizezi diferitele tipuri de frumusete promovate de societate de-a lungul istoriei, vei vedea ca au fost foarte diferite. Societatea nu se va hotari niciodata ce vrea cu adevarat. Tu, insa, trebuie sa crezi ca esti frumoasa. Sa iei aceasta hotarare chiar in acest moment. O femeie ca tine nu poate fi decat frumoasa.

esti perfecta

Iubirea de sine este foarte importanta. Daca nu te iubesti pe tine, nu o va face nimeni altcineva in locul tau. Exprimi mereu in exterior ceea ce simti in interior.

Nu exista o alta femeie asemenea tie. Chiar si gemenii sunt foarte diferiti daca ajungi sa ii cunosti. Universul nu a lasat doua fiinte identice. Le-a facut pe toate perfecte si unice. Daca orice fiinta este perfecta, de ce crezi ca unicitatea ta nu este impecabila? Mai mult decat atat, o femeie ca tine are rolul de a exprima frumusete oriunde si oricand, chiar daca tu nu crezi asta.

Ai incredere in tine. Cu cat increderea in tine va fi mai mare, cu atat actiunile tale vor avea rezultate mari si importante. Increderea in tine nu este o alegere, este o obligatie.

Lucrurile marete au fost realizate de catre oameni ce au avut o incredere nezdruncinata in propria persoana si in propriul scop. Este posibil ca acesti oameni sa fi avut si mici defecte, dar ce mai conteaza?

Daca si tu crezi ca ai mici defecte, adu-ti aminte mereu ca ele sunt perfecte! Pentru ca si tu esti perfecta!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

O parere

  1. Adriana Adriana

    Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.