Doresti mai multe femei? Te-ai intrebat de ce?

Un barbat cu un erotism puternic masculin, isi va dori mereu varietate amoroasa. Oricat de mult ai iubi femeia care-ti este alaturi si oricat i-ai fi de devotat, vei atrage situatii si ocazii de a interactiona cu alte femei. Asta in mod natural. Ce vei face cu aceasta dorinta, este alegerea ta!

Nu ai cum sa eviti astfel de dorinte. Daca le vei da curs, viata ta se va complica mai mult decat era inainte pentru niste placeri temporare.
Ce este de facut?

Dorinta ta senzuala in ceea ce priveste alte femei, nu este ceva ce vrei sa alegi. Este o atractie naturala, insa nu trebuie sa dai vina pe astfel de atractii pentru a trai in promiscuitate, la fel cum lenea de a face miscare nu este o scuza pentru a te face cat un elefant.

doresti mai multe femei

Daca unicul tau scop in viata este placerea fizica, atunci ar trebui sa te culci cu cate femei iti doresti.
Insa, inainte sa cunosti cat mai multe femei, ar trebui sa-ti dovedesti capacitatea de iubire cu una singura. Daca vei putea face fericita si vei putea implini o femeie, atunci ai tot dreptul sa cochetezi cu mai multe.

Daca nu esti in stare sa oferi prea-plinul de emotie de care are nevoie iubita ta, atunci vei esua indiferent in cate relatii te vei angaja de acum inainte.

Retine! Femeile nu traiesc pentru amor. Ele pot folosi erotismul insa ca moneda de schimb. Sensibilitatea lor este mai mare decat ar putea creierul tau logic de barbat sa perceapa.

Rafinamentul emotiilor unei femei este la fel de larg precum sunt sutele de culori pe care tu ca barbat le incurci de multe ori. Femeile traiesc pentru atentie si pentru emotii. Daca ii poti oferi aceste emotii numai prin amor, felicitari! Inseamna ca esti pregatit sa mergi mai departe si sa doresti mai multe femei!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „Doresti mai multe femei? Te-ai intrebat de ce?”

  1. Atat timp cat un barbat isi doreste mai multe femei, aventuri, experiente etc. ar trebui sa fie sincer atat cu partenera cat si cu restul femeilor sau sa fie celibatar!
    parerea mea :d

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart