Sari la continut

Chiar ai nevoie de bijuterii?

Bijuteriile au fost ravnite din timpuri imemoriale atat de femei cat si de barbatii ce au dorit bijuterii luxoase pentru a le oferi iubitelor sau concubinelor.

Femeile adora bijuteriile pentru valoarea estetica oferita de acestea. Mai pe scurt, femeile au nevoie de atentie. Zi si noapte. Ele traiesc si se hranesc cu atentie. Daca nu primeste atentie, intreaga fiinta a unei femei se va ofili, se va stirbi… Bijuteriile le ajuta sa-si implineasca aceasta dorinta, de a fi admirate.

Este usor de observat ca o femeie cu cat se considera mai putin atragatoare, cu atat va avea tendinta sa poarte cat mai multe bijuterii. Aceeasi situatie este subliniata si de femeile trecute bine de prima tinerete. Este o greseala, deoarece orice femeie are o frumusete proprie indiferent de aspect si varsta.

ai nevoie de bijuterii
Bijuteriile purtate de femei, se prezinta sub diverse forme: de la un simplu siret legat la mana, pe post de bratara (in cazul femeilor care au mare incredere in propria senzualitate), pana la brose si coliere scumpe ce stralucesc si zornaie la fiecare pas facut.

Asa cum barbatii vor sa iasa in evidenta cu masinile achizitionate, tot astfel, femeile au gasit in aceste bijuterii un mod de exprimare si de comunicare. Fiecare tip de bijuterie vrea sa transmita ceva despre purtatoarea ei, asa cum fiecare tip de floare are o anumita semnificatie atunci cand este oferita.

Barbatii au fost si vor fi mereu fascinati de frumusetea femeilor. Femeile au fost si vor fi mereu fascinate de modul in care isi pot pune cu usurinta aceasta frumusete in valoare.

“Frumusetea se afla in ochii privitorului” spune o zicala romaneasca. Trebuie sa intelegem ca termenul de “urat” este o antiteza a termenului “frumos”, insa nu exista femei urate. Exista diferite tipuri de frumusete feminina ce pot fi puse in valoare mai usor sau mai greu… Uneori, cu ajutorul bijuteriilor!

Tu chiar ai nevoie de bijuterii?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

Fii primul care deschide discutia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.