Sari la continut

Este omul potrivit pentru tine?

(Acesta este un guest post)

Ce frumos este să iubești și să fii iubit la rândul tău! E minunat să trăiești relaxat și să nu fie nevoie de certuri, nervi sau suparare cel putin o data la 24 de ore…
Relaxarea asta înseamnă mult, e sinonimă cu iubirea de multe ori. Dacă ai avut și tu o relație bolnăviciosă știi despre ce vorbesc.

Știu că sună a clișeu, însă nu îți pierde prețiosul timp cu oameni care nu merită! Viața în doi e minunată, iar cand începe să nu mai fie, e cel mai clar semn că ceva nu merge și trebuie să pui punct. Omul de lângă tine trebuie să te completeze, să știe să îti respecte pasiunile și să nu știrbească in niciun caz avântul tău profesional.

Să știe să va bucurați de tacerea dintre voi atunci când cuvintele inseamna prea mult. Să pună fericirea ta la fel de presus ca a lui și să știe că în doi totul e mai simplu. Cu el sa iti petreci serile de sâmbătă și pentru el sa pregatesti micul dejun, desi nu o faceai de obicei. Nici macar pentru tine…

omul potrivit pentru tine

Tu trebuie să fii femeia pe care și-o dorește lângă el zilnic, nu doar în vacanțe. Să își dorească să strabată o țară doar ca să te vadă și să îți spună că zâmbetul tau de revedere îl face cel mai fericit om de pe pământ. Să știe să facă sacrificii pentru iubirea voastră și să nu îti reproșeze că banii nu îi mai ajung din cauza ta.

Și dacă te vei întreba dacă el este omul potrivit pentru tine, poți afla singură răspunsul după zâmbetul larg care ți se citește pe chip atunci când ești langa el. Uneori cuvintele ne încurcă și ne amăgesc, însă sufletul nu ne va trăda niciodată!

Am citit undeva că femeile și bărbații caută oameni potriviți pentru fiecare etapă a vieții. El poate să fie bărbatul adolescenței tale, însă este posibil să nu mai fie bărbatul maturității. Și este absolut normal, oamenii se schimbă, evoluează, iar dacă evoluția nu vine în cuplu, atunci poate că e timpul să pui punct.

Trebuie doar să știi când este momentul să o iei de la capăt, altfel vei trăi în nefericire lângă o persoană nepotrivită, de teamă că nu vei mai găsi pe altcineva. Acordă-le puțin mai mult interes oamenilor din jurul tău și vei vedea că acolo se poate afla omul potrit pentru tine.

Maria Cutinov

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat
Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

2 Pareri

 1. StefaniaR StefaniaR

  Singurătatea în doi este cel mai urât lucru posibil existent. Și asta se întâmplă când dai prea multă importantă, atenție, când ești prea prezent și mult prea grijuliu, dar nu sufocant. Când vrei să fie totul bun și frumos și sfârșești prin a primi o privire rece și un gest de respingere. Orgoliul și mândria unui om rănit de prea multe ori, din prostii și chestii aberante, își spun cuvântul. Fiecare are limitele lui, până în clipa în care vede cum se poartă alții, mult străini de el/ea, cât de frumos și potrivit. :)
  Când alegi să fii nefericit, ești și vei fi astfel. Când alegi să iubești cu toată ființa, din toată inima ajungi și să realizezi cât de frumos poate fi și cât timp ai pierdut lângă cine nu merita nici măcar o simplă privire din partea ta.
  Și cum rolurile se mai și inversează ” să dăm Cezarului ce este al Cezarului ” . ;)

  • Mirescu Elena Mirescu Elena

   Si eu am pierdut 28 de ani langa un om care nu m-a respectat deloc. Am ales sa pun capat acelei relatii si, da, am gasit omul potrivit acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.