Sari la continut

Emoții și…atât!

Dintr-un moment în altul aștepți ca ceva minunat să se întâmple în viața ta. Un lucru măreț, care să-ți ofere o experiență de neuitat și o emoție intensă care să te îmbrace din cap până-n picioare.

Trăiești pentru astfel de experiențe, pentru astfel de emoții. Ele te fac să mergi mai departe…

Uneori, emoția simțită este atât de mare, încât ființa ta plânge sau râde, acționând exact ca un dop scos din cadă pentru a evita o inundație nedorită.

Plângi sau râzi doar pentru a-ți echilibra sufletul care altfel ar exploda de atâta energie…!

Alteori, trec perioade lungi de timp fără a simți nicio emoție. Și atunci încerci să te duci la un spectacol ca să asculți sau să vezi un artist care-ți promite că-ți va oferi cele mai rafinate trăiri, în schimbul unui bilet.

Este posibil să nu simți nimic și te gândești că poate este ceva în neregulă cu tine. Cu siguranță, nu este! Artistul trebuie să sublinieze frumusețea, dar nu reușeste întotdeauna căci este și el un simplu om.

Sunt momente în care-ți dorești să iubești cu atâta putere încât să poți să trăiești dragostea ca un personaj dintr-un celebru roman sau film. Ai nevoie de asta. Ai nevoie de-o iubire care să te sfâșie. O iubire care să te facă să uiți de tine. O iubire care să te poată duce-n altă dimensiune, acolo unde nu există răutate sau lacrimi…Și nici un fel de suferinţă!emotii si...atat

Ceva din ființa ta îți spune că ai dreptul la așa ceva. Meriți! Numai că de multe ori nu întâlnești marea iubire. Din păcate nu poți face pe cineva să te iubească, așa cum nici tu nu poți iubi pe altcineva la comandă. Realizezi că nu oricine are norocul ăsta. Totul este să ai rabdare, nu? Și mai arunci odată zarurile…!

Simți emoție atunci când întâlnești un prieten vechi de care nu mai știai nimic. Te bucură prezența și revederea lui. Te cuprinde amintirea experiențelor trăite împreună. Asta da emoție!

Uneori, citești o carte pentru a te duce într-un alt spațiu și alt timp, pentru a-ți oferi o poveste ireală care este de preferat vieții plicticoase pe care o trăiești. Emoția simțită va fi reală, însă.

Problema este materialismul accentuat pe care-l trăim! Ne îneacă simțurile, nu ne mai lasă loc de zâmbet. Artiștii nu mai sunt artiști, iubiții nu mai știu să iubească, bărbații nu mai au demnitate, femeile încep să devină superficiale, manipulate de un mediu care nu vrea decât profit.

Dacă mai ai timp pentru tine, dacă vrei să împărtășești o emoție adevărată, ascultă tot ce am de spus! Eu te voi ajuta să-ți conștientizezi emoțiile. Sau poate vrei doar să le amplifici…

Orice alegere ai face, eu sunt alături de tine!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Sursa foto

Sunt , autorul acestui blog
Nu sunt cu nimic mai bun decât tine. Nu sunt mai frumos decât tine. Nu sunt mai bogat decât tine. Încerc doar sa fiu mai conştient.

2 Pareri

  1. depinde de persoana,ce idealuri are si daca intr_adevar doreste sa si le atinga …aici ambitia are un cuvant de spus pentru mine un zambet este totul indiferent de situatie si de gravitatea ei -acea pata de optimist pe fata m-a facut sa depasesc orice…si am reusit

  2. PAVILIUC Lucian PAVILIUC Lucian

    Sunt foarte impresionat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.