Adu-ţi aminte că eşti perfectă!

A venit căldura. Totul zumzăie de viaţă. Toţi vor să iasă în evidenţă cu ce au mai bun. Tu însă, nu ai nevoie de nimic pentru a ieşi din tipare!

Eşti femeie şi este de ajuns. Îmbracă o rochiţă uşoară şi ieşi la plimbare. Te aud spunând că eşti nemulţumită de tine şi că rochiţa care-ţi place aşa mult, nu te mai arată frumoasă.

Este inutil să gândeşti astfel. Subliniază-ţi calităţile, nu defectele! De fapt, care defecte? Nu te mai gândi la şabloane în care trebuie să încapi. Eşti perfectă! În definitiv, nimeni nu este mulţumit de felul în care arată. Altfel, de ce câştigă atât de bine plasticienii?

Bucură-te de tine! Eşti atât de norocoasă că te-ai născut femeie. Eşti atât de norocoasă că te-ai născut cu intuiţie. Eşti atât de norocoasă ca ai primit în dar feminitatea care face să fiarbă sângele barbaţilor, numai când treci pe langă ei pe stradă.

Nu-ţi este de ajuns tot ce ai pentru a fi fericită? Gândeşte-te câte sacrificii poate face un bărbat pentru a sta în preajma ta…! El ţi-ar construi un altar şi tu nici măcar nu vrei să te priveşti ca să vezi cât eşti de frumoasă?! Eşti specială!

Oricât de rău te simţi în pielea ta, ai un caracter mult mai estetic decât noi bărbaţii. Şi atunci, cum se poate ca noi să te vedem mai frumoasă decât te consideri tu? Unii visează o viaţă întreagă la iubirea unei femei care i-a fermecat irezistibil, şi tu nici măcar nu conştientizezi puterea ta de a fermeca…

Noi bărbaţii îţi admirăm feminitatea, nu funcţia pe care o ocupi în goana spre cariera ce speri că o să te împlinească vreodată. În momentul în care renunţi la femeia din tine de dragul carierei, atunci începi să pierzi.

Nu alerga după umbre. Aleargă dupa viaţă! Zâmbeşte, păşeşte ca o felină şi aruncă-ne acea privire impenetrabilă ce ne face să ne pierdem raţiunea. Nu ai nevoie de nimic în plus. Gândeşte-te că termenul “frumuseţe” este de genul feminin. Gândeşte-te câţi poeţi şi câţi muzicieni au fost inspiraţi în operele lor de prezenţa ta.

Cum poţi să nu te bucuri de aceste zile frumoase?

Mie îmi place soarele. Ţie de ce nu-ţi place? Mie imi place să admir o femeie frumoasă. Tu de ce nu te laşi admirată?

Bucură-te de viaţă şi lasă esteticienii să-şi caute altceva de muncă!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

7 comentarii la „Adu-ţi aminte că eşti perfectă!”

 1. :)
  Partenerul de langa noi ne poate face sa ne simtim frumoase . Daca el reuseste acest lucru operatiile estetice nu-si mai au rostul.
  Din pacate sunt foarte putini barbati care stiu ca frumusetea nu tine neaparat de fizic ci mai degraba de optimism , de incredere , de feminitate, bunatate, originalitate, dragoste , respect fata de ea si de cei din jur.

  Femeile au uitat sa zambeasca , au uitat ca acesta este cel mai usor si cel mai important secret al frumusetii , zambetul o face sa straluceasca si nu operatiile estetice ,de multe ori ajung sa fie mutilate .

  Frumusetea nu ne asigura succesul in viata !!

  Legat de cariera….:)

  Femeile frumoase cu o cariera solida raman pana la urma singure ! E trist !

  Te-ai jucat foarte frumos cu cuvintele !!

  Felicitari !

 2. In contextul de azi, cand femeile sunt egale cu barbatii si trebuie sa performeze la fel sau poate chiar mai bine decat un barbat, unele au uitat ca adevarata lor forta vine din delicatete, echilibru, feminitate si gratie, nu din cat de tare pot tipa la cei din jur.
  Poate de aceea si multi parteneri, vazandu-ne cat de „puternice” suntem, considera ca nu mai avem nevoie de complimente, de romantism, de a fi luate prin surprindere cu lucruri sau gesturi dragute.

  Cat de mult are de fapt o femeie nevoie de romantism in viata ei? si daca nu cumva din lipsa lui se destarama multe relatii? Poate vei scrie un articol si despre asta..

 3. Este adevarat ca o femeie are nevoie de romantism in viata ei, dar si un barbat la fel. Dragostea si iubirea ne dau forta sa trecem peste lucrurile si situatiile dure ale vietii. Daca ne gandim ca marii luptatori ai lumii printre care si samuraii erau experti in poezie, pictura sau ikebana, ne face sa credem ca duritatea se completeaza cu romantismul. Ele nu sunt antagoniste. Desigur, voi vorbi si despre asta.

  A.

 4. Te îmbrățișez cu toată căldura pt că nu mă lași să uit că sunt femeie și că sunt frumoasă!!!

 5. Iti multumesc, pentru ca in luna parfumului de soc, liliac si salcam, tu parfumezi delicat si sufletele noastre.

  Cu recunostinta,
  Oana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart