Ce simte un artist?

Sa asculti Michael Bolton si sa traiesti fiecare nota muzicala… Aidoma unui suvoi zgomotos de apa care te cuprinde si nu-ti mai da voie nici sa respiri…. Asta e adevarata muzica. Este calitatea artistului de a transmite ce simte catre ascultator. E rascolitor. 

Nu cred ca poate exista un artist care poate transmite atat de mult despre acest sentiment, IUBIREA, fara sa fi iubit vreodata. Sa fi iubit cu adevarat, cu atata dorinta incat fiecare celula a corpului sa implore sa traiasca, sa fie inundata de acest suvoi de energie… Sa iubeasca atat de intens incat sa poata simti ca este atat de usor, ca poate zbura numai daca isi doreste asta, dar sa prefere sa ramana aici alaturi de fiinta care l-a facut sa simta aceasta minunata stare.

Cate persoane se pot lauda cu aceasta intr-o viata? Cati au cunoscut aceasta tainica forta, acest dar divin? Oare nu il meritam cu totii? Sau unele persoane traiesc atat de josnic incat nu ar putea percepe asta niciodata? Oare trebuie sa crezi in iubire pentru a fi subjugat de ea? Daca nu crezi in curentul electric, acesta nu te poate curenta? Este evident ca poate… Si atunci? Ramane darul divin pe care unii il primim, altii nu…Sau unii nu avem norocul sa intalnim fiinta care poate trezi in noi aceste stari sublime?

Nu cred ca poate exista un artist care poate transmite atat de mult despre o dragoste si o iubire neimpartasita daca nu a fost ranit vreodata. Sa simti acea durere care te face mut… Mut sa mai vorbesti, mut sa mai razi, mut sa mai simti ceva…ca si cand cineva ti-a luat viata si sufletul din tine si a lasat doar un corp inert care cu ceva timp in urma era viu, stralucea si putea oferi iubire. O durere surda care tot spera sa se transforme in bucurie… Un artist care uita, care traieste fara sa realizeze ca daca a fost iubit cu adevarat nu are cum sa fie calcat in picioare in acest fel. Fara nici o explicatie, fara nici o directie, fara nici o speranta. Poate ca si iubirea, ca orice alt sentiment, este trecator… il poti simti sau il poti oferi o clipa si atat.

Daca este atat de trecator, de ce incepem relatii care nu stim cum se vor termina? Atata timp cat cel putin unul va suferi foarte tare?! De ce incercam sa facem reguli si in jurul acestui inaltator sentiment? Oare, Providenta crede in reguli, tine cont de noi in functie de varsta si de ideile noastre?

De ce nu putem iubi si atat?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „Ce simte un artist?”

  1. ar fi simplu dar in momentul in care iubim intervine sufletul si datorita lui ajungi sa iubesti nebuneste si nu este ceva trecator este etern,traiesti.pentru……trebuie sa oferim daca vrem sa primim o iubire sincera si curata si trebuie oferita din ce in ce mai mult dincolo de” INFINIT”si atunci vom vedea ca dureaza o viata acest sentiment.o eternitate…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart