În criză de iubire…!

Sunteţi în criza vârstei sau sunteţi în criza vârstei propriei voastre relaţii?

Atunci când simţiţi că orice mod de comunicare degenerează într-o ceartă, opriţi-vă! Amândoi. Respiraţi şi încercaţi să nu vă mai concentraţi pe argumentul final care-l poate lăsa pe partener fără vorbă.

Acest tip de argument nu există. Iar dacă vrei să închizi gura unei femei, cu atât mai puţin…

Nu încercaţi să demonstraţi că sunteţi mai buni decât vă prezentaţi în realitate. Fiecare dintre voi ştie pe cine are alături, iar dacă aţi ales să mergeţi împreună într-un destin comun, înseamnă că v-aţi acceptat aşa de la început.

Există un moment în orice relaţie în care vrei să dispari şi să nu-ţi mai aduci aminte de nimic: de certuri, de promisiuni sau de nopţile dormite pe pieptul persoanei iubite.

Acest moment va trece! Aşa cum trece tot ce este neplăcut. La fel cum trece tot ce ne dorim să nu mai treacă…in criza de iubire

Reproşurile nu pot face un partener mai bun, ci unul mai nervos. Iar la nervi se spun vorbe murdare. Acestea trebuie spuse doar în pat!

Cearta are şi ea un avantaj: îţi arată ce-şi doreşte celălalt de la tine. Numai că trebuie să mai bagi şi tu la cap…

Totul este în schimbare! Tu eşti în schimbare. Partenerul tău de viaţă este în schimbare. Relaţia voastră este în schimbare.

Asta nu este ceva rău. Înseamnă că aveţi posibilitatea să aduceţi tot ce este mai bun în relaţia voastră. La fel cum doi mari jucători de poker aruncă în mijlocul mesei tot ce au mai de preţ pentru a mări potul. Pentru a-şi juca ultima carte!

Câstigătorul ia tot? Nu şi în cazul vostru! Voi trebuie să câştigaţi amândoi sau să pierdeţi amândoi.

De câştigat, aţi mai câştigat odată: atunci când v-aţi cunoscut…

Sau nu vreți să vă mai aduceţi aminte?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „În criză de iubire…!”

  1. Si de data asta ai dreptate! Multumesc pt pilulele tale zilnice care ma silesc sa stau o clipa pe loc si sa -mi fac un pic de ordine in ginduri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart