După chipul şi asemănarea ta!

Sunt femei care nu ştiu să primească un compliment. Aşa cum sunt bărbaţi care nu ştiu să-l ofere. Astfel de femei s-au obişnuit să fie tratate cu indiferenţă…! Şi nu e vina lor…

O vorbă frumoasă poate fi considerată o jignire, căci inima lor nu mai face diferenţa între un zâmbet şi o lacrimă, între nepăsare şi o privire plină de dorinţă.

Sunt femei care aşteaptă mereu „acel ceva” care le poate schimba viaţa, iar când (în sfârşit) se întâmplă, ele se blochează, căci nu pot face faţă situaţiei. Îşi dau seama că nu au fost niciodată pregătite pentru ceva atât de bun în viaţa lor…!

Sunt femei care au impresia că mereu sunt minţite. Nu mai pot discerne între măştile bărbaţilor care spun ce-ar vrea şi ei să creadă  şi expresiile celor care cred ce spun. Astfel de femei îşi doresc doar să aibă noroc în dragoste. Numai că dragostea nu este deloc blackjack.dupa chipul si asemanarea ta

Sunt femei care ajung să se bucure doar că nu sunt singure. Numai că singurătatea este mai frumoasă decât o relaţie cu oricine. O fi o bucurie şi faptul că nu împing singure căruciorul de cumpărături în supermarket. Dacă mă-ntrebaţi pe mine, mai bine ar face mai multe drumuri…

Sunt bărbaţi atât de darnici şi de mărinimoşi, încât nici femeilor nu le vine să creadă că ei există. Şi ca să-şi dovedească inexistenţa lor, ele pleacă uneori cu altul. Căci femeile au nevoie de emoţii nu de plictisul unui trai liniar în care nu se întâmplă nimic.

Sunt bărbaţi care nu înţeleg că femeile nu sunt obiecte erotice menite să existe pentru a-şi demonstra ei masculinitatea (de fapt, lipsa ei). Laturile unei femei sunt complexe, iar senzualitatea se exprimă din plin prin fiecare dintre ele.

Sunt fel şi fel de femei…! Sunt fel şi fel de bărbaţi…!

Fiecare acţionează după propriile judecăţi de valoare sau după cum au văzut în jur că trebuie făcut.

Un singur lucru au în comun: toţi aleargă neobosiţi prin această lume nebună pentru a-şi găsi relaţia perfectă. Aşa cum o înţelege fiecare:

După chipul şi asemănarea proprie…!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „După chipul şi asemănarea ta!”

  1. Si multi nu inteleg ca si acea relatie din care a iesit fiind nepotrivita a fost tot dupa chipul si asemanarea lor. Ai schimbat ceva ca sa ai un alt fel de relatie sau ai ramas la fel?!?!

  2. Imi place foarte foarte mult cum scrii. Suntem diferiti, dar fiecare cautam fericirea… asa cum o visam noi. Sa nu te opresti din scris niciodata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart