Știai că pe oamenii care te iubesc cel mai mult îi poți răni cel mai ușor?

Știai că pe oamenii care te iubesc cel mai mult îi poți răni cel mai ușor? De ce îți dorești să înlături din viața ta o persoană care ți-a fost alături atunci când nu aveai nimic?

Eu cred că asta este o dovadă de adevărată iubire. Să rămâi lângă cineva doar pentru că adori ceea ce ar putea deveni cu adevărat acel cineva. Să vezi în acea persoană, deși poate nu are nimic, întreaga ei putere care stă ascunsă în stare latentă. Să știi că acea forță va începe să se manifeste doar în prezența ta. Datorită iubirii ce i-o porți…

Nu zecile de femei cucerite fac dintr-un băiat un bărbat, așa cum nici numărul cât mai mare de poșete și de farduri nu vor învăța o femeie ce înseamnă strălucirea propriei feminități.Greșeli facem toți. Și ca indivizi, dar și ca generații.Important este să nu ne lăsăm dominați și controlați de acestea. Trebuie să învățăm că orice pas greșit ascunde o lecție pentru noi… Se spune că înțeleptul învață mereu din greșelile altora, pe când ignorantul nu învață nici din propriile greșeli.

Până la urmă fiecare dintre noi avem propriul ritm de creștere. Este ca în dans. Unii au nevoie de câteva luni pentru a-și adapta corpul la armonia muzicii. Alții vor repeta ani de zile… Și nici atunci nu vor fi siguri cum ar trebui să pășească!

Ideal ar fi să nu ne obișnuim să dansăm singuri…

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Un comentariu la „Știai că pe oamenii care te iubesc cel mai mult îi poți răni cel mai ușor?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart