Ai iubit atât de mult?

Ai iubit cu adevărat un bărbat atât de mult încât să-i spui și lui toate gândurile care te frământă de atâta timp și care, uneori, nu te lasă deloc să adormi?

Să recunoști în fața lui că nimeni nu a mai avut privilegiul să audă toate astea…

Știi și tu că în momentul în care spui tot ce ai pe suflet devii o femeie vulnerabilă, căci o parte din puterea ta o vei dărui bărbatului de lângă tine.

El va avea atunci libertatea de a face tot ce dorește cu această putere pe care i-ai conferit-o. Te-ar putea răni, te-ar putea bârfi, te-ar putea judeca.

Ai iubit vreodată un bărbat atât de mult, încât să știi dintr-odată că el nu-ți va putea face rău chiar dacă și-ar propune acest lucru? Deși el știe atât de multe lucruri despre tine…

Ai iubit cu adevărat un bărbat atât de tare, încât să-ți poți da seama din simpla lui privire că lângă el te poți simți cu adevărat protejată?

Alături de el nu te va mai putea atinge răutatea nimănui, căci prezența lui a devenit un scut invincibil prin care nu mai poate trece absolut nimic…

Nici falsitatea, nici amintirile neplăcute, nici experiențele nedorite și nici suferințele prin care ai trecut până acum.

Ai iubit vreodată un bărbat atât de mult?

A.

 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

2 comentarii la „Ai iubit atât de mult?”

  1. DA chiar DA ! Si nu m-am gândit niciodată ca nu ar fi trebuit sa-i spun cat si cum … însă mi-a spus si el multe dar din nefericire nu am putut fi împreuna . Poate destinul … nu știu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart