Fă-ți timp pentru tine…

Astăzi fă-ți timp să te gândești la tine. La cine ai fi devenit dacă nu ai fi trecut prin toate luptele și prin toate momentele în care simțeai că drumul tău este cel mai rău din câte au existat. Atunci când te-ai întrebat de ce a trebuit să treci chiar tu prin toate acestea.

Astăzi acordă-ți un răgaz și reflectă la momentele de fericire care ți-au marcat existența. Poate că nu au fost multe, dar intensitatea lor te-a făcut să te gândești că până și aripile păsărilor ar trebui să fie pentru noi o dovadă că fiecare ființă primește tot ceea ce are nevoie pentru a-și îndeplini destinul. Fiecare ființă poate să trăiască liber. Doar noi ne încăpățânăm și nu vrem să învățăm acest lucru…

Astăzi fă-ți timp și închide ochii câteva secunde. Nu te mai gândi la nimic. Ascultă-ți Sinele! El așteaptă mereu să-i acorzi puțină atenție. A devenit flămând de atâta singurătate. Să vezi câtă frumusețe va exista în această comunicare dintre voi…

Astăzi acordă-ți un răgaz și ascultă…cu inima. Vei auzi strigătul multor semeni de-ai tăi care au nevoie de puțină liniște. Tu te-ai îndestulat. Învață-i și pe ei cum s-o facă!

Astăzi fă-ți timp și iartă! Există atâta eleganță în iertare. Există atâta bucurie…

Astăzi fă-ți timp pentru tine!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Fă-ți timp pentru tine…”

  1. Singurii infometati sunt cei care nu stiu ca sunt. Oamenii…noi care am uitat lumina cea dintai care ne a tesut inainte sa fim. Sufletul este o hrana pt. El insusi si pentru noi. Ne am rupt de el si ne e foame. Ne e foame de iubire, de simptiri adanci, de pace, de fericire. Sufletul e acolo si ne asteapta, sa ne intoarcem, sa decidem sa nu mai ratacim, sa iesim din abisurile vinovatiei si a invinovatii.
    Frumos articol maestro. Omenirea are nevoie sa se apropie de sine, sa invete sa se hraneasca si sa regaseasca sursa. Lumina in suflet.

  2. Cred ca in aceasta perioada, avem un pic prea mult pentru noi. Problema este ca foarte multi nu stiu ce sa faca in aceasta situatie nemaintalnita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart