Chiar dacă nu sunteți perfecți…

Nu sunteți perfecți, dar va fi mereu ceva în sufletul vostru care se va identifica, într-un fel sau altul, cu starea de perfecțiune.
Tot ceea ce ai tu de făcut, ca bărbat, este să te manifești în exterior în acord cu acea imagine ideală din interiorul tău.

Tot ce are de făcut ea, ca femeie, este să accepte că acea stare pe care o simte în interior este la fel de reală precum sunt florile de primăvară.

Aceștia sunt primii pași spre armonia dintre voi.

Dacă tu îți cauți acea armonie, de fiecare dată, la o altă femeie, nu vei ajunge să apreciezi cu adevărat frumusețea reală a niciuneia dintre ele.

Femeia își va dezvălui neîngrădita ei frumusețe numai atunci când se va simți iubită, pentru că ceva din propria ei natură nu-i va permite să joace teatru.

Iubirea o va transforma, iubirea o va face să aibă o încredere de nezdruncinat în ea, iubirea o va face să împărtășească alături de un bărbat esența ei cea mai pură.

Dacă tu alergi neobosit de la o femeie la alta, atunci niciuna dintre iubitele tale, nici soția și nici amanta nu vor simți că meriți să descoperi misterul lor cel mai profund.

Vei ajunge debusolat, neîmplinit și sărăcit de emoții, căci nu vei înțelege niciodată ce înseamnă să fii iubit de o femeie.

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart