Printre femei…!

Se spune că bărbaţii pot supravieţui fără iubire, dar femeile nu!

Chiar şi aşa, este un privilegiu doar pentru unele femei să cunoască acea iubire care le poate duce conştiinţa spre un alt tărâm, dincolo de bine şi rău, dincolo de compromisuri şi dincolo de cele mai intime dorinţe.

Văd în fiecare zi femei care încearcă să-şi găsească demnitatea în această lume în care nu eşti bine primit dacă nu ai ceva de oferit, căci interesele oamenilor au atins cote alarmante.

Văd în fiecare zi femei care nu mai au grija zilei de mâine. Au fost norocoase, ori au fost atât de puternice încât au renunţat la foarte multe doar pentru a reuşi să nu depindă vreodată de un bărbat care nu ar fi fost capabil să le iubească.

Văd în fiecare zi femei care nu mai cred într-o relaţie care le-ar putea împlini pe toate planurile, căci sunt şi ele conştiente cât este de greu să-şi găsească liniştea alături de un om căruia îi lipseşte puterea de înţelegere.

Şi atunci mă gândesc că nu doar bărbaţii pot supravieţui fără iubire. O pot face şi femeile.

Numai că ele îşi pierd frumuseţea în lipsa ei. Îşi pierd direcţia. Îşi pierd încrederea în ele. Îşi pierd din strălucire…

Căci iubirea este o hrană spirituală de care o femeie nu se poate sătura niciodată. Nu că ar fi mai pretențioase decât bărbații, dar cum ai putea schimba natura unei femei? Şi de ce ar trebui s-o faci? Căci totul este perfect aşa cum este, iar noi ne putem găsi armonia doar atunci când vom înţelege asta…

Văd în fiecare zi femei frumoase…Femei independente…Femei care nu mai au curajul să privească oamenii în ochi…Femei care au obosit de atâta luptă…!

Văd în fiecare zi femei care supravieţuiesc fără iubire. Dar cât de multă durere şi tristeţe ascund în privire. Nu le vezi plângând căci ele îşi şterg lacrimile în casă atunci când nu le vede nimeni. Au învăţat singure să facă asta.

Tot singure au învăţat să și plângă, căci dacă ar fi existat vreun profesor capabil să le înveţe aşa ceva, nu l-ar fi căutat nimeni.

Văd în fiecare zi femei care declară că sunt fericite şi împlinite, dar ochii lor îmi spun că ele…

doar au învăţat să trăiască fără iubire!

A.

 

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

4 comentarii la „Printre femei…!”

  1. Buna,ce frumos ai scris,superb de adevarat!Este de dicutat despre acest subiect asa fata-n fata la un ceai .Ele încearcă sa iubeasca tot ce le inconjoara,acele femei care plang,da chiar plang,mai iubesc un animal,un copil,o floare ele au de oferit iubire si nu renunta,!Of,o zi plina de IUBIRE!

  2. Din fericire, sunt o femeie care, dupa multi ani in care a uitat de ea, s-a trezit din amorțeala, a invatat sa se iubească si sa isi dea atenție. Am avut norocul sa cunosc un om care a stiut sa ma determine sa fiu Eu, sa ma deschid, fara teama de a fi judecată. Si, desi acum sunt diferita, am ramas aceeași. Mama, fiica, sotie iubitoare si devotata. Insa mult mai fericită si împlinită.

  3. Sigur că multe femei nu au încredere în bărbați, dar iubirea nu se rezumă doar la asta.Sa-ti faci griji că nu ești suficient de prețuită si iubită îți face mai mult rău. Fiind mai aproape de natură, femeia se poate dărui oriunde simte că poate face binele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart