Devino persoana de care ai fi avut cândva nevoie…!

Viaţa are un fel ciudat de a ne învăţa cine suntem cu adevărat.

Ea nu foloseşte cuvinte mari şi pompoase, însă are capacitatea de a le face pe cele mici şi neînsemnate să-şi facă pe deplin datoria…

Viaţa ne demonstrează că ea nu ţine cont de educaţia oamenilor, însă oamenii educaţi o înţeleg mult mai bine.

Toate experienţele prin care trecem îşi lasă o amprentă asupra noastră, fie că suntem de acord sau nu cu acest lucru. Însă, doar anumite experienţe ne schimbă cu adevărat.

Aşa cum regăseşti într-un album muzical doar două sau trei piese fenomenale, iar restul există doar pentru a sublinia perfecţiunea celor câteva…!

Cum ai putea sesiza diferenţa între fenomene sau lucruri, altfel, decât comparându-le?devino-persoana

Dacă nimic nu te impresionează şi nu te schimbă, înseamnă că ai probleme cu evoluţia. Îţi place să rămâi pe loc. Nu este neapărat ceva rău căci unii nu simt nevoia să înainteze. Rămân în propria carapace şi aşteaptă să-i scoată cineva de acolo, deşi nimeni nu are o astfel de obligaţie…!

Fiecare zi trăită poartă pentru tine un mister şi un dar de care ar trebui să profiţi din plin. Nu întoarce spatele acestui dar până nu vei înțelege cu adevărat ce se află in cutie!

Ai grijă de gândurile pe care le cultivi căci ele-ţi vor trasa viitorul. Dacă aceste gânduri vor fi atent selectate, cu siguranţă vei ajunge persoana pe care ţi-ai dorit cândva s-o întâlneşti.

Nu va fi un lucru uşor să lași deoparte tot ce te împiedică să creşti.

Trebuie doar să înveți în fiecare ceas cum să devii un om mai bun!

Iar dacă simţi uneori că ai obosit, încearcă să te odihneşti puţin…

Nu să renunţi!

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

3 comentarii la „Devino persoana de care ai fi avut cândva nevoie…!”

  1. Și dacă ceea ce trebuie să lași deoparte, ceea ce te împiedică să crești, are rădăcini adânci? Nu e lucru ușor. Mai ales că trebuie s-o faci de unul singur.
    Da e frumos să conștientizezi că fiecare zi are miracolul ei și nu doar unul. Trebuie doar să ai sufletul și ochii larg deschiși să vezi toate astea și să te bucuri din plin de ele. Și în momentul în care le conștientizezi devii un om bun, mai tolerant, mai deschis, mai senin, iei mai ușor toate lucrurile care vin spre tine. De ce nu chiar un om lipsit de ego. Și dacă simți uneori ca ai obosit iei o pauză. Chiar și pauza poate fi miracolul dintr-o zi. Și dacă faci toate astea în fiecare zi mai bine astfel poți să devii persoana de care ai fi avut cândva nevoie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart