Cuvinte potrivite…

Femeile şi bărbaţii privesc dragostea din unghiuri diferite.

Femeile sunt receptive la vorbele bine ticluite şi la promisiunile unei stabilităţi emoţionale care le poate împlini sufleteşte.

Bărbaţii sunt foarte atenţi la formele armonioase şi la senzualitatea naturală a femeilor. În faţa acestor calităţi, bărbaţii capitulează…

Un lucru au în comun, desigur. Toţi vor să impresioneze şi să iasă în evidenţă cu ceva, căci nimeni nu-şi doreşte să trăiască în anonimat.

Sunt femei care se mulţumesc cu puţin şi aleg mereu greșit şi sunt femei care devin atât de selective, încât niciun bărbat nu se mai poate ridica la nivelul propriilor pretenţii…

Sunt bărbaţi care, indiferent cât de disponibilă le pare o femeie, se mulţumesc doar să privească fără să facă un pas, şi sunt bărbaţi care nu pregetă nicio secundă în care pot sta cât mai aproape de frumuseţea unei femei.

Un lucru este sigur: nu poţi începe o relaţie cu o minciună, aşa cum nu poţi să ieşi în evidenţă cu ceva dacă nu-ţi cunoşti cu adevărat propriile calităţi.cuvinte potrivite

Se spune că o minciună nu poate fi transformată în adevăr, indiferent cât de mult o repeţi, aşa cum se spune că un bărbat nu-şi va arăta adevărata faţă decât după ce va reuşi să cucerească o femeie.

În momentul în care două persoane încep să se armonizeze, atunci nimeni nu va mai simţi nevoia să iasă în evidenţă cu nimic.

În acel moment, toate vorbele mari folosite de bărbat şi toate machiajele de primă clasă folosite de femeie nu-şi vor mai avea rostul. Aşa cum nu mai are rost să tragi după tine o barcă ce te-a ajutat să traversezi un lac.

Acum ai ajuns pe malul dorit. Ai ajuns la destinaţie. Ai ajuns la inima persoanei care te face să trăieşti mai intens…

Toate bune şi frumoase, dar eu mă-ntreb un singur lucru:

Dacă femeile se îndrăgostesc de ceea ce aud, de ce sunt tot mai puţini bărbaţi capabili să spună vorbe frumoase?

A.

Cuvinte pentru femei scrise de un bărbat

5 comentarii la „Cuvinte potrivite…”

  1. Raspuns: pentru ca le este mai comod doar sa priveasca. Cu articolul asta mi-ai dat niste raspunsuri la intrebari pe care mi le puneam despre comportamnetul unui barbat.

  2. Eu zic ca intrebarea e un pic mai profunda. Barbatul poate chiar spune dar noi nu auzim fiindca vrem ceva mai mult.
    Poate ca femeile vor sa vada mai profund cuvintele barbatilor… sa le si simta nu doar sa treaca in viteza si barbatii sa consume din stocul de cuvinte alocate zilei respective.
    Cred ca vrem sa auzim mai des si vorbe de genul: Draga, spal eu vasele sau curat eu masa ori scot eu cainele la plimbare. Multe le putem incadra la vorbe frumoase si de multe ne putem indragosti sau mentine flacara aprinsa si in acest mod. Depinde de fiecare cum isi dezvolta relatia si cum intelege limbajul iubirii pe care celalalt il are.
    Uneori uitam sa cerem ceea ce vrem. Poate celalalt are ochelarii de cal pe ochi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shopping Cart